Quantcast

J. Narkevičius tikisi iki kovo rasti naują Klaipėdos uosto vadovą

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius tikisi, kad naują Klaipėdos uosto vadovą pavyks rasti iki kovo.

„Planuojame kuo greičiau, iki kovo stengsimės, kad direktorius būtų“, – žurnalistams antradienį sakė ministras.

Susisiekimo ministerija sausio pradžioje pradėjo pirmą kandidatų vadovauti Klaipėdos uostui paieškos etapą, kurio metu atranka vykdoma bendradarbiaujant su personalo atrankos agentūra „Amston“.

Per mėnesį pritraukus kandidatus, Susisiekimo ministerija paskelbs konkursą, per jį kandidatai dokumentus galės pateikti per dvi savaites.

Nuolatinio vadovo uostas neturi nuo pernai kovo, kai buvo atleistas Arvydas Vaitkus. Tuo metu buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis suabejojo, ar su „valstiečiais“ kandidatavęs uosto direktorius liktų nešališkas įmonių, parėmusių jį per savivaldos ir Klaipėdos mero rinkimus, atžvilgiu.

A. Vaitkus sakė, kad buvo atleistas dėl politinių motyvų, bet jo skundai teismams buvo atmesti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
kam ieskoti ,?Vaitku grazinkit gerb, Narkeviciau jis vienas is geriausiuR,Masiulo deka atstatydintas

Jo

Jo portretas
Labai tiktų karabaso meilužė Malvina

Kas eis

Kas eis portretas
i tokia vieta kuomet neaišku kas bus ateinančiais metais valdžioj? Kas gal garantuot ka nieks nesikiš ir nesidomes kur kas kaip ir už kiek uoste dirba, kas srautus valdo ir t.t. Koservlibsosdemonai pasidaline zonas ir toliau nores pinigo rinkimams o kaip juos pasidaryti jeigu pavojinga? Trenks į galva kokiai Širinskienei atlikti tyrimus ir bus išd u ...tas rakom tasvadovas. O dar jeigu viską privatizuos tai iš viso bus bespridielas..Nelabai rasi Narkevičiau. Nebent eilini belekoki belekaip dirbanti durniu pastatytum
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių