Quantcast

J. Narkevičius atskleidė, kada planuoja paskirti naują Klaipėdos uosto vadovą

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius sako, kad Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos vadovas gali būti paskirtas kovo pradžioje.

„Dabar vyksta atrankos procedūra. Norime pritraukti kompetentingą asmenį ir pagal mūsų veiklos planą per vasarį tas procesas bus baigtas ir kovo pradžioje numatome, kad bus Klaipėdos jūrų uosto vadovas (paskirtas – ELTA)“, – „Žinių radijui“ antradienį sakė J. Narkevičius.

Kaip anksčiau skelbė LRT tyrimų skyrius, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS), su kuria buvęs Klaipėdos uosto vadovas Arvydas Vaitkus kandidatavo į Klaipėdos miesto mero postą, rinkimų kampaniją rėmė Klaipėdos uoste veikusių įmonių atstovai. Pasak LRT, 44 tūkst. eurų „valstiečiams“ paaukojo per verslą susiję asmenys, uostamiestyje užsiimantys baltarusiškų trąšų krova ir pervežimu.

Buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis po kilusio skandalo atleido A. Vaitkų iš Klaipėdos uosto vadovo pareigų. Jis tai motyvavo tuo, kad A. Vaitkus, dirbdamas Klaipėdos uosto vadovu, nebegalėtų būti objektyvus uoste veikiančioms įmonėms.

A. Vaitkus šį sprendimą apskundė, tačiau Vilniaus miesto apylinkės teismas skundą atmetė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas D.

Jonas D. portretas
Gerbiamas Arvydai , mes , viską žinantys ir suprantantys miesto gyventojai , kviečiame ir prašome grįžti darban į savo pareigas - į Uosto Generalinio Direktoriaus pareigas , kurias visada atsakingai , puikiai ir sumaniai atlikote . (Klaipėdos uostas dėka Jūsų vadovavimo ir ypatingo organizuotumo dėka daugelį metų pasiekė ir yra geriausių Baltijos uostų tarpe Lyderis ir Pirmaujantis ). Jūs esate susikūrę aukščiausio lygio vadybinę , techninę ir organizacinę Administracinę ir gamybinę komandą ir kolektyvą . Sėkmingų sprendimų ...

tomas

tomas portretas
Kažkoks apsišaukėlis nelegalas vaizduoja ,,ministrą" ir ruošiasi skirti Klaipėdos uosto vadovą. Komedija...

Prie kedes neprisiristas :)

Prie kedes neprisiristas :) portretas
Kazkoks "sirsiu lizdas". Kas darosi ANT Lietuvos?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių