Quantcast

Įspūdingo krovinio kelionė – su kliūtimis

Į uostą pirmadienio vakarą keliavęs negabaritinis krovinys trumpam sutrikdė eismą pietinėje uostamiesčio dalyje.

Įspūdingų matmenų metalo ritės kelionė sukėlė klaipėdiečių susidomėjimą. Būrys miestiečių sekė, fiksavo ir net savotiškai pagelbėjo transportininkams, vežusiems krovinį.

Pasak įmonės "Transporto logistikos ir statybos grupė" atstovo Manto Jablonskio, negabaritinis krovinys keliavo iš vienos metalo konstrukcijas gaminančios įmonės į uostą.

"Mes daugybę metų užsiimame tokių krovinių vežimu, tik gal šį kartą klaipėdiečių dėmesio daugiau sulaukta dėl socialiniuose tinkluose pasklidusių krovinio nuotraukų. Gabenome ritę, ant kurios vejami kabeliai. Šios ritės gaminamos Klaipėdoje, o užsakovai dažniausiai yra iš Skandinavijos šalių. Šiuos krovinius tenka transportuoti iš įvairių uostamiesčio gamyklų į uostą, kur jie laivais išplukdomi į užsienį", – pasakojo M.Jablonskis.

"Klaipėdos" skaitytojo nuotr.

Krovinys iš Plieno gatvės turėjo pasiekti Nemuno gatvę. Apie 22 val. 30 min. buvo laikinai pristabdytas eismas Smiltelės gatve tarp Šilutės plento ir Vingio gatvės.

"Važiuojant Smiltelės gatve, ties susiaurėjimu, netoli pėsčiųjų perėjos, teko sustoti. Paaiškėjo, jog vienas automobilis buvo pastatytas kelkraštyje gal kiek per arti važiuojamosios dalies. Tarp šio automobilio ir krovinio buvo likę gal 15 centimetrų. Netrukus šioje vietoje susirinko minia gyventojų stebėti, kaip mes pravažiuosime", – juokavo M.Jablonskis.

Netrukus vienas žmogus šūktelėjo, jog žino, kieno automobilis trukdo krovinio kelionei.

"Klaipėda – tolerantiškas miestas. Niekas nepyko, niekas nesinervino. Netrukus patys žmonės išsiaiškino, kas per automobilis, beliko tik iškviesti policiją. O jie kreipėsi į automobilio savininką. Susisiekus su žmogumi, po dešimties minučių, klaipėdietis patraukė savo mašiną, kaip, beje, ir kiti keli vairuotojai. Tuomet mes sėkmingai nuvažiavome", – pasakojo M.Jablonskis.

Tuo metu, kol buvo pristabdytas sunkiasvoris transportas, policijos pareigūnai nukreipė kitus eismo dalyvius aplinkkeliu, taip padėdami išvengti spūsčių.

Visa krovinio kelionė per miestą užtruko apie valandą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kuris cia moka spresti problemas

kuris cia moka spresti problemas  portretas
pradedam 1. Jaku ziedo problema 2.rimku pervazos problema 3. liepu gatves problema 4. pietines miesto dalies ir aplink dumpius tersalu problema,nuodija zmones 5. melnarageje naftos baze taip pat tersalu problema 6. sportininku rajonas kencia nuo anglies dulkiu. cia didziausios pagrindines problemos uz kurias galima atsakingus asmenis traukti i baudziaka , ypac uz tersima. tai kuris cia moka tvarkytis????

x

x portretas
vienintelis paaiskinimas - vezeju nepasiruosimas I prieki

kaip matom

kaip matom portretas
dūdoriau, nemiegi? pavydas ima, kad be tavęs pavyko išsisukt? :D
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių