Quantcast

Uostamiestyje atsivėrė pavojinga įgriuva

Nuo ketvirtadienio Klaipėdoje J.Janonio gatvėje, ties Vitės progimnazija, ėmė formuotis nemaža įgriuva. Laiku pastebėjusi gatvėje atsiradusį įtrūkimą įmonė "Klaipėdos vanduo" ėmėsi remonto darbų.

Šioje vietoje vakar vyko įgriuvos remonto darbai, dėl kurių eismui pirmoje eismo juostoje yra trukdžių.

Pasak įmonės "Klaipėdos vanduo" komunikacijos vadovės Gintarės Butkienės, visus remonto darbus tikimasi užbaigti iki sausio 10-osios, pirmadienio, kai vaikai po žiemos atostogų ir vėl sugužės į mokyklas.

"Kadangi dabar vaikai į mokyklas neina, toje vietoje didelio eismo nėra. Labai viliamės, kad per penktadienio dieną baigsime remonto darbus, nebent paaiškėtų, kad yra kažkas daugiau po žeme. Jeigu reikės, dirbsime ir savaitgalį. Viskas prasidėjo nuo labai mažo, kelių centimetrų įlinkimo, bet kai pradėjome tikrinti, paaiškėjo, kad ten apačioje visur "praplauta". Pastebėjome ir iškart pradėjome darbus. Penktadienį planavo atvažiuoti ir "Klaipėdos energijos" šilumininkai, nes šalia įgriuvos yra ir šilumos tinklas. Su jais derinsime ir žiūrėsime, ar dėl to nėra problemos. Labai tikimės, kad iki pirmadienio viskas bus gerai, nes pirmadienį vaikai sugrįš į mokyklas", – situaciją dėl įgriuvos komentavo G.Butkienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TIK

TIK portretas
Kad Janonio gatvėje grindinys

Anonimas

Anonimas portretas
Kuris tinklas.prakiuro?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių