Quantcast

Įrengs daugiau stovos skaitiklių

Į pajūrį atvažiavę poilsiautojai suka galvas, kaip sumokėti už automobilio stovėjimą ir netapti pažeidėjais. Naujai įrengtose aikštelėse žmonės pasigenda parkomatų.

Nors jau kurį laiką už stovą automobilių stovėjimo aikštelėse gyventojai gali sumokėti trumposiomis SMS žinutėmis arba mobiliąja programėle, tačiau toks mokėjimo būdas nepriimtinas vyresniems gyventojams.

"Naujai nutiesto kelio Melnragė–Giruliai pakelėse įrengtos automobilių stovėjimo aikštelės. Zona yra mokama, tačiau parkomatų nėra, aplink miškas. Kaip susimokėti už automobilio stovėjimą, jeigu neturi išmaniojo mobiliojo telefono?" –  klausė klaipėdietė.

Viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" laikinai direktoriaus pareigas einantis Andrius Samuilovas patikino, kad stovos skaitikliai aikštelėse atsiras jau šiomis dienomis.

"Įrenginiai jau pastatyti kai kuriose aikštelėse. Iki šiol už stovą buvo galima susimokėti naudojantis mobiliosiomis programėlėmis, SMS žinutėmis. Tai tikrai nėra sudėtinga. Žingsniuoti ir ieškoti artimiausių parkomatų žmonėms nebuvo reikalo", – kalbėjo A.Samuilovas.

Pasak jo, anksčiau pastatyti stovos skaitiklių nebuvo galimybės, mat pirmiausia reikėjo pasiruošti jų įrengimui.

Naujai įrengtose aikštelėse parkomatai turėtų pradėti veikti jau šią savaitę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tika

Tika portretas
taip telefono turėti neprivaloma, tačiau šiais laikais jį turi visi. O su programėle nėra nieko lengviau. Į kokį miestą nuvažiuoji nereikia nieko ieškoti, nei parkomato, nei smulkių. Čia paprasčiausiai patogumas, bet jeigu kam patinka ieškoti parkomatų ir piktintis, kad reikia tolėliau paeiti, kadangi ant kiekvieno kampo jų nepastatysi, tai čia jau pačių žmonių pasirinkimas...

Moralas

Moralas portretas
As neprivalau tureti telefono. O jie privalo sudaryti visas galimybes apsimoketi, o ne sudaryti galimybe uzdeti bauda.

as

as portretas
kai pakeliau pisini kai gavau bauda,bent pradejo kabint kazkokia info kur tuscios aiksteles.siaip ne viena isdulkino taip,atvaziuoji kur jokios info stendo ar parkomato nesimato o salia kelininkai darbus baigineja,normaliam zmogui rodos kad objektas nebaigtas ir moket dar nereikia,nes nei kam,nei kiek neaisku,nes jokios INFO. kiaules akis isistate aiskina kad mokama zona,tai tu ir rupinkis kur ir kam susimoket.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių