Quantcast

Ilginamas Neringos gyvenviečių gatvių apšvietimo laikas

  • Teksto dydis:

Išklausiusi gyventojų siūlymų Neringos savivaldybė ilgina kurorto gyvenviečių apšvietimo laiką, pranešė savivaldybė.

Siekiant sunaudoti kuo mažiau elektros energijos, rugsėjo pabaigoje dalyje Neringos gatvių bei teritorijų apšvietimas pritemdytas, paliekant įjungtą kas antrą šviestuvą, o rečiau susisiekimui naudojamose vietose – išvis išjungtas. Taip pat buvo nuspręsta dalį nakties, nuo 23.30 val. iki 5.30 val., apšvietimą Neringos gyvenvietėse išjungti.

Praėjus mėnesiui nuo minėtų sprendimų įgyvendinimo, Neringos savivaldybė apibendrino gyventojų nuomones ir nusprendė kiek prailginti kurorto gyvenviečių gatvių apšvietimo laiką.

Nuspręsta, kad gatvių apšvietimas bus išjungiamas kiek vėliau – nuo 1 val. nakties iki 5.30 val. ryto. Nidoje, Preiloje ir Pervalkoje jau atlikti darbai, dėl kurių gatvių šviesos šviečia ilgiau nuo spalio 25-osios. Artimiausiomis dienomis šie darbai bus atlikti ir Juodkrantėje.

Iš visai aptemdytų gatvių/praėjimų sąrašo išbrauktos dvi teritorijos, dėl kurių gyventojai su argumentuotomis pastabomis kreipėsi daugiausiai.

Dalinis apšvietimas bus įjungtas Nidos krantinės atkarpoje nuo restorano „Ešerinė“ iki Neringos sporto mokyklos bei take, einančiame tarp šios ugdymo įstaigos ir lopšelio-darželio „Ąžuoliukas“ pastatų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hahaha

Hahaha portretas
Tai dar dar ne ledai Neringoje kabo?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių