Quantcast

Į parko tualetą neįleido motinos su vaiku: kūdikį teko pervystyti lauke

Jaunos mamos patirtis, bandant su kūdikiu vežimėlyje patekti į Poilsio parke įrengtą tualetą, – nelinksma. Tualete dirbanti moteris jai neleido vaikelio pervystyti visuomenės reikmėms skirtame pastate, kūdikį mamai teko apnuoginti lauke.

Sekmadienį jauna moteris su dviejų mėnesių kūdikiu vaikštinėjo Poilsio parke. Nieko nuostabaus, kad atėjo laikas jam pakeisti sauskelnes, todėl mama pasuko prie savivaldybės lėšomis įrengto patogaus tualeto.

Tačiau tarpduryje ją pasitiko tvarkdarė ir, kaip teigė klaipėdietė, kategoriškai pareiškė neleisianti vidun važiuoti su vežimėliu.

Mamytė sutriko, apsižvalgė, bet nepamatė nei užrašo, nei paveikslėlio, reiškiančio, kad vežimėliai tualete nepageidaujami.

"Klaipėdos paplūdimių" laikinasis vadovas tikino netoleruosiąs panašaus elgesio.

Tvarkdarė esą buvo nepermaldaujama. Kaip pasakojo klaipėdietė, stovėjo prie durų ir aiškino, kad lauke nėra šalta, galima vaiką pervystyti ir ne patalpoje.

"Taip ir padariau, prie pat durų pakeičiau sauskelnes, bet jaučiausi bjauriai. Kodėl taip. Netiesa, kad viduje nėra vietos, ten tilptų ne vienas, o dešimt vežimėlių. O jeigu man pačiai reikėtų į tualetą, ar turėčiau vaiką su vežimėliu palikti lauke?" – stebėjosi klaipėdietė.

Šiuo viešuoju tualetu rūpinasi biudžetinė įstaiga "Klaipėdos paplūdimiai". Jos direktoriaus pareigas laikinai einantis Alvydas Girdvainis pasakojo pats atsiprašęs jaunos moters už netinkamą darbuotojos elgesį.

Bendraudamas su pavaldine, jis suprato, kad jauna moteris norėjo vežimėlį įsivežti į neįgaliesiems skirtą tualetą, kur nėra įrengtas vystymo stalas. Atskiros patalpos vaikams vystyti čia nėra.

"Labai negerai, kad paliko vaiką už durų. Įspėjau dėl to darbuotoją, prašiau pagelbėti motinoms su vaikais. Niekas niekur nėra nurodęs, kad vežimėlių negalima įsivežti. Aišku, kai atvažiuoja paspirtukais ar riedučiais, prineša purvo, todėl moterys tokių poilsiautojų neįleidžia. Bet apie vežimėlį išgirdau pirmą kartą. Esame paslaugą teikianti įmonė, ir jos savo nuožiūra taisyklių įvesti negali", – patikino A. Girdvainis.

"Klaipėdos paplūdimių" laikinasis vadovas tikino netoleruosiąs panašaus elgesio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hmm

Hmm portretas
Tikėtina,kad daugelis komentuojantys,jog gerai, kad neįleido mamos su kūdikiu, neturite vaikų arba jie kūdikiais buvo prieš 20-30 metų. Viešuose tualetuose privalo būti įrengta vieta pervystymui ir nieko čia keisto ar blogo. Gal mama atvažiavo autobusu is kito miesto galo ir ką jai dabar važiuoti namo, kad pervystyt vaiką? Ne visi mašinomis važinėja. Jei darbuotoja tokia tvarkinga,tai nėra ko baimintis pervystyt vaiką tualete. Mažiau savivalės, daugiau pagarbos vieni kitiems.

Ilona

Ilona portretas
Jau tos siuolaikinės mamytės per daug ir braunas baisu ivaro su savo tais mandrais vezimais ir mauna neziuri kur net daiktai nuo lentynu krenta visur turi but riba

Man...

Man... portretas
Jau bloga darosi nuo siuolaikiniu "mamyciu". Vos ne is gimdymo namu i kavines su vezimeliais. Vos ne ant stalu savo kudikelius su pampersais deda.. Slykstu. Juk ant stalo maistas turi buti o ne "pridirbti" pampersai.. Dabar tas brovimasis VISUR su vezimeliais - visiskas marazmas.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių