Quantcast

Į pajūrį pagaliau ateis šiluma

  • Teksto dydis:

Sinoptikai yra bene vieninteliai šiuo metu pranešantys visiems patinkančias žinias – kitą savaitę orai ims šilti, vėjai pamažu rims, lietaus nenumatoma. Sužydės vyšnios ir slyvos, širdis džiugins grįžusių paukščių giesmės.

Jau šiandien vėjas silps iki 15 m/s, diena dar nebus labai šilta, termometrai rodys 4–6 laipsnius aukščiau nulio, bet jau ir naktį laikysis teigiama temperatūra.

Savaitės pradžioje kiekviena diena bus šiltesnė už ankstesniąją, sekmadienį vėjo greitis sieks tik 6–11 m/s, bus giedra, o įdienojus oras šils iki 7–9 laipsnių.

Pirmadienį pūs malonus pietų vėjas, jo greitis bus vos 7–12 m/s, saulėtą dieną termometrai rodys iki 13 laipsnių šilumos, o jutiminė temperatūra bus dar aukštesnė.

Antradienis oras – panašus, naktį švies mėnulis, dieną mėgausimės saule, šils iki 14 laipsnių.

Trečiadienį vėjas pasisuks iš pietvakarių, kritulių nelaukiama, bet nuo šaltos jūros pučiantis vėjas neleis pajūryje tikėtis tokios šilumos, kokią sinoptikai žada kitai Lietuvos daliai. Oro temperatūra sieks 9–11 laipsnių.

Ketvirtadienį pūs nestiprus šiaurės vakarų vėjas, bus saulėta, šils iki 8–10 laipsnių.

Penktadienis bus panašus, pūs nestiprus 6–11 m/s vėjas, naktį temperatūra kils iki 3–5 laipsnių, dieną termometrai rodys 10–12 laipsnių aukščiau nulio.

Pavasaris galutinai įsigalės ir pajūryje, atnešdamas optimizmo ir suteikdamas jėgų sąžiningai laikytis karantino reikalavimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giruliai

Giruliai portretas
Valio varysiu į kopas pasėdėti.

Kaunas

Kaunas portretas
Sutinku raso kad rasytu ir durnam aisku kad saule ir siluma vilioja i lauka, o kai lyja ar pucia stiprus vejas smagu ir karantine sedeti

TT

TT portretas
Keistas paskutinis sakinys... Siaip geriausiai sedisi namie kai darganota, o ne kai geras oras.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių