Quantcast

Uostamiesčio Herkaus Manto gatvėje – greičio matuoklis

Pirmą kartą uostamiesčio istorijoje nuspręsta Herkaus Manto gatvėje sumontuoti greičio matuoklį. Jo prireikė dėl nuolatinių centrinės miesto dalies gyventojų skundų. Žmonės vis skundžiasi triukšmu.

Įrenginys sumontuotas vakar, tačiau jis kol kas greičio nematuoja. Matuoklis pradės veikti tada, kai bus atlikta metrologinė patikra, bus pastatyti perspėjamieji ženklai.

Herkaus Manto gatvėje šiuo metu greitis yra ribojamas iki 30 kilometrų per valandą.

"Įrenginys perkeltas iš Rimkų, kur taip pat buvo skundų dėl automobilių greičio. Saugaus eismo komisija yra nusprendusi riboti greitį Herkaus Manto gatvėje iki 30 km/val. Kol kas naujų matuoklių neplanuojama įsigyti", – patikino Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Marius Poimanskis.

Iš viso uostamiestyje yra septyni greičio matuokliai ir du matuoklių muliažai.

"Jie visi tikri", – juokėsi M.Poimanskis.

Prieš kurį laiką miestas buvo įsigijęs tris senosios kartos ir keturis naujos kartos matuoklius.

"Vienas iš senos kartos matuoklių sugedo nepataisomai, teko pirkti naują, bet pirkome jau naujos kartos. Dabar veikia penki naujos kartos ir du senos kartos matuokliai. Ir dar kažkur yra du muliažai. Kur jie stovi, nepasakojame", – kalbėjo M.Poimanskis.

Muliažai taip pat drausminančiai veikia vairuotojus. Išvydę įrenginį, gyventojai dažniausiai pristabdo automobilius, todėl kartkartėmis tikrųjų matuoklių ir muliažų montavimo vietos keičiamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Greitis

Greitis portretas
Šaunu vis mažinti riboti bausti ir temoka valdžios atstovai !!!Kelių remontui tik ženklus su ribojamų moka statyti kadangi eu nėra.O inkilam pinigų atsiranda.Zmonem mašinų remontas nekainuoja.

Gyventojas

Gyventojas portretas
Atsilipusi valdžia, kur koks ligonis parašo skunda, ten reaguojam

jo

jo portretas
reikia matuoklio bezdantiem beretnykam gaudyti, ne tik triuksmas bet ir tarsa...
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių