Quantcast

Helovino proga – į žygį dviračiais

Penktadienį Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras gyventojus pakvies į 30 kilometrų žygį dviračiais. Dviratininkai bus laukiami apsirengę Helovino kostiumais, patariama pasiimti ir užkandžių.

Žygis startuos spalio 21-ąją 18 val. Pajūrio regioniniame parke (Placio g. 54, Karklė). Jį ves žygių vadovė Gintarė Varaniūtė. Dalyviai keliaus po pajūrio miškus, išvys lankytinus objektus.

Klaipėdiečiai turės galimybę pamatyti pakrantės artilerijos bateriją "Memel Nord". Vadovė pasidalins intriguojančiomis istorijomis apie XX a. pradžią, taip pat apie Antrąjį pasaulinį karą. Dalyviai apsilankys ir prie Plocio ežero, Olando Kepurės skardžio, Kalotės ežero.

Žygio organizatoriai primena, kad, važiuojant tamsiuoju paros metu arba esant blogam matomumui, dviračio priekyje turės degti baltos šviesos žibintas, o gale – raudonos šviesos žibintas.

Dviratininkas privalės dėvėti šviesą atspindinčią liemenę arba matomoje vietoje turi būti prisisegęs šviesą atspindinčius elementus (atšvaitus).

Plentiniai dviračiai nerekomenduojami. Didžioji kelio dalis – žvyrkelis, smėlis bei miško keliukai.

Kadangi dalyvių skaičius ribotas, patariama paskubėti ir užsiregistruoti.

Informacija telefonu 8 620 81 901.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Joo nudebilejimas

Joo nudebilejimas portretas
Durniau nesugalvojat helovino proga?zygis dviraciais su sveikata siejasi o ne su helovinu ar cia covido pasekme smegenims?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių