Quantcast

Gyvūnų prieglaudoje apsigyveno iš spąstų išgelbėtas lapiukas

Uostamiesčio gyvūnų prieglaudoje be kačių, šunų glaudžiasi ir jaunas lapiukas. Iš spąstų išgelbėtas žvėrelis dabar įkurdintas katilinėje.

Viešosios įstaigos „Būk mano draugas“ direktorė Galina Kučinskienė pasakojo, kad lapiukas į uostamiesčio gyvūnų prieglaudą pateko prieš kelias dienas.

„Žvėrelis rastas Giruliuose. Jis buvo patekęs į spąstus. Žmonės pamatė, kad gyvūnėlis blaškosi ir pranešė mums. Atvažiavome ir pasiėmėme“, – pasakojo vadovė.

Sužeistam lapiukui iš karto teko keliauti pas veterinarą. Šis ištraukė spąstuose buvusią jo letenėlę. Nustatė, kad gyvūnas neserga pasiutlige.

„Dabar gydome kojytę. Kol kas sudėtinga pasakyti, ar žvėrelis visiškai pasveiks. Jei taip, paleisime jį laisvę“, – tvirtino direktorė.

Lapiukas įkurdintas prieglaudos katilinėje, metaliniame narve. Pastarasis buvo su medinėmis detalėmis. Lapiukas jas pragraužė ir laisvai vaikšto visoje patalpoje.

„Žvėrelis žmonių nebijo. Jei stovi už metro nuo jo, šis niekur nebėga. Mato, kad nieko blogo nepadarysime. Aišku, glostomas žvėrelis dar nesileidžia“, – pasakojo G.Kučinskienė.

Direktorė tvirtino negalvojusi, kad teks auginti lapę. Tačiau pabrėžė, kad jos priežiūra nėra kažkuo ypatinga – nesiskiria nuo šunų ar kačių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

del katinelio

del katinelio portretas
tas katinelis berods spalva-juodas su baltu. Ir atrodo zuvedros priziuretoja pamaitina vasara, o ziema nezinau kaip ten jis.

to Joo

to Joo portretas
kur tas katinėlis ant trijų kojyčių ir gal jis priklydęs? netoliese ieškau savo pražuvėlės.

.opa.

.opa. portretas
geriau padekite prieglaudai maistu ir daiktais , geriau savo darbais .Zmones kas turi sieno -bukite malonus nors kazkiek atvezkite prieglaudai.Salo gyvuneliai .Dekojam visus kas parems.Musu seima jau senai padeda prieglaudai .Visa informacija tasite Facbooke .
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių