Quantcast

Gyventojai stotelėje pasigenda paviljono

Autobusų stotelėje, esančioje Medelyno gatvėje, ties vadinamąja Naująja Kalote, gyventojai prašo įrengti pastogę. Pasak jų, jau nusibodo žiūrėti, kaip lyjant lietui kenčia vaikai, skubantys į mokyklas.

Klaipėdietė Judita atkreipė dėmesį, kad Naujojoje Kalotėje gyvena daug jaunų šeimų. Nemažai vaikų važiuoja į mokyklas, o čia esančioje „Kretingalės“ stotelėje nėra pastogės.

„Praėjusiais metais jau kėliau šią problemą, tačiau nebuvo sureaguota“, – prisiminė moteris.

Pasak Juditos, pastogių nėra abiejose Medelyno gatvės pusėse įrengtose stotelėse. Tačiau statinį reikėtų sumontuoti bent toje, kuri veda į miestą.

Moteris taip pat atkreipė dėmesį, kad „Kalotės“ stotelėje pastogė yra, tad ten niekam ant galvų nelyja. Po to dviejose stotelėse keleivių laukimo paviljonų nėra, o toliau jie visur sumontuoti.

„Tiek tetrūksta, kad nuo miesto ribos iki miesto ligoninių visos stotelės būtų su pastogėmis. Užtektų, kad įrengtų tik „Kretingalės“ stotelėje, važiuojant į miesto pusę. Dabar, kai lyja, tie vaikai atrodo lyg žvejai. Visiems nuo nosių vanduo bėga“, – kalbėjo klaipėdietė.

Judita tvirtino, kad nebūtina įrengti kažkokios prabangios stotelės, užtektų pačios paprasčiausios pastogės.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda informavo, kad keleivių laukimo paviljonų trūksta 140 autobusų stotelių.

„Kasmet juos statome, tačiau per vienerius metus negalime patenkinti poreikio“, – tikino vadovas.

Dabar miesto centrinėje dalyje esančiose stotelėse seni paviljonai keičiami naujais. Pirmieji bus įrengiami tose vietose, kur dabar nėra pastogių.

„Išanalizuosime moters prašymą. Įvertinsime situaciją, pasižiūrėsime, kiek keleivių toje stotelėje įlipa, išlipa. Būtent pagal šį rodiklį statomi paviljonai“, – teigė direktorius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Jaku gyvenvieteje tas pats Vaziuoja autobusai net 2 Taciau ir vaikai,senesni zmones,kurie vazineja tik viesuoju transportu mirksta lietuje,slapdriboje Neskaitant,kad stoteles irengtos visiskai nepatogiose vietose Tikriausiai seniunes problema Visiskas nesidomejimas zmoniu poreikiais

...

... portretas
Tuo metu šviežiai ką tik pastatyta stotelė Pietinės st., iš kur per dieną gal 5 žmonės važiuoja. Graudu, ar ne? :)

kuku

kuku portretas
Skardzio stotele irgi plika :( stovim su vaikais po lietum ir sniegu ir visai valdziai ne motais.... Pikta, kad anam Klaipedos gale tai daug tu pastogiu pristatyta, o musu gala- Liepojos gatve---Medelyno gatve- link Kalotes- viskas uzmirsta:(
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių