Quantcast

Gyventojai pasipiktinę: kelyje į Nidą – pavojinga įduba

Neringiškiai piktinasi pavojinga įduba kelyje į Nidą. Pažymėję šią vietą kelio ženklais kelininkai į Neringą neskuba.

Liepos pradžioje Neringoje lankėsi Lietuvos Prezidentas Gitanas Nausėda ir Ukrainos vadovas Volodymyras Zelenskis.

Ruošdamiesi šiam vizitui kelininkai pavojingą įdubą ties Avino kalnu pažymėjo kelio ženklais. Vienas jų nurodo, kad čia atliekami kelio darbai, kitas žymi vietą, kurią derėtų apvažiuoti.

"Gerai, kad pažymėjo, nes vieta pavojinga, nuokalnė, posūkis, o kai reikia apvažiuoti, nėra kitos išeities, tik pažeisti eismo taisykles – kirsti ištisinę eismo juostą ir išvažiuoti į priešpriešą. Kodėl kelininkai iki šiol nieko nedaro? Negi tik dėl prezidentų pastatė ženklus?" – piktinosi neringiškis Rimantas.

Neringos savivaldybės administracijos direktorius Egidijus Šakalys atviravo žinantis šią pavojingą kelio Smiltynė–Nida vietą.

"Ten išmušta nepatogi duobė. Visas kelias yra "pavargęs". Jau seniai norime, kad Kelių direkcija jį suremontuotų. Detalieji planai nėra iki galo suderinti, nes Saugomų teritorijų tarnyba vis nebaigia derinti projekto. Tik šioje vietoje ir stringa reikalas. Mums visa ta situacija irgi labai skausminga", – neslėpė E.Šakalys.

Administracijos direktorius paaiškino, kad kelio ženklus pastatė ir šį ruožą prižiūri įmonės "Kelių priežiūra" pasamdytos Kelių direkcijos darbininkai.

Kada kelias bus sutvarkytas?

Užtat į šį klausimą atsakė valstybės įmonės "Kelių priežiūra" Vakarų regiono Klaipėdos kelių tarnybos vadovas Vitalijus Taščenka.

"Kitą savaitę imsimės šios vietos. Darbai šįkart numatyti būtent jūsų minimoje vietoje. Užtruksime vieną dieną", – paaiškino V.Taščenka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Orakulas

Orakulas portretas
Kelias nebus sutvarkytas niekada. Per daug kontroliuojančių, draudžiančių ir baudžiančių inspekcijų - žinybų. Nei viena nenorės nusileisti ir išduoti leidimą pajudinti bent pirštą. Ko gero ta duobė jau įtraukta į JUNESCO paveldo sąrašą. Taigis..., o kur dar parko vadovybė....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių