Quantcast

Gyventojai neapsikentė: nakties ramybę drumstė šviesos

Kelias savaites klaipėdiečių ramybę drumstė į daugiabučių namų langus naktimis žibinantys reklamos prožektoriai. Neapsikentę gyventojai patys ėmė ieškoti problemos sprendimo.

Klaipėdietė Genutė gyvena netoli Herkaus Manto gatvėje esančio prekybos centro. Priešais parduotuvę, kitoje gatvės pusėje, yra keli daugiabučiai namai.

„Yra reklama, toks didžiulis kvadratas su šviečiančiais prožektoriais. Juos išjungdavo 23 val., bet dabar jau turbūt dvi savaites visur išjungia šviesas, o tą reklamą palieka įjungtą, prožektoriai šviečia į šių dviejų namų langus. Gyvename naktį, o miegame kaip dieną. Ką daryti? Buvome nuėję pas parduotuvės direktorę. Ji sakė, kad patalpas nuomoja. Mes skambinome gal porą kartų, bet šviesų taip ir neišjungė“, – situaciją paaiškino gyventoja.

Balandžio 13-ąją žurnalistai išsiuntė klausimus parduotuvės atstovams. Balandžio 14 d. buvo teigiama, kad klausimą bandoma išsiaiškinti ir greitu metu nepavyks gauti aiškaus atsakymo.

Balandžio 19 d. gautas atsakymas, kad problema išspręsta.

„Informuojame, jog visos reklamos yra išjungtos, o parkingas išsijungia 0.00 val. Balandžio 18-ąją 23.30 val. buvo nuvykta ir patikrinta, ar tikrai jokie prožektoriai nešviečia. Nuotraukose žemiau matyti, jog visos reklamos yra išjungtos“, – nurodė „Iki“ Komunikacijos skyriaus Vidinės komunikacijos ir renginių projektų vadovė Greta Viltrakytė.

Pasiteiravus, dėl kokių priežasčių šviesa nebuvo išjungta anksčiau, teigta, kad buvo įvykęs gedimas.

„Tiesiog buvo techninis gedimas, kuris jau buvo pašalintas. Taip, skundėsi viena klientė, ir mūsų technikos skyrius buvo iškart informuotas, atitinkamai buvo pradėti gedimo pašalinimo darbai“, – pažymėjo G. Viltrakytė.

Klaipėdietė Genutė tai patvirtino dar kartą susisiekusi – šviesos miegoti nebetrukdo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tele

Tele portretas
Nesijuokit ,tikrai trukdo ....musu namas priesais reklamini stenda prie Baltijos ziedo ,sviesos tvieskia visa nakti ....reiks kreptis .....

Genutei

Genutei portretas
Pone ganute o cirkle k reklama jums netrukdo kartu su h2O ???

to Indrei autorei

to Indrei autorei portretas
Kavenskas nėra Lietuvos bamba. O šis straipsnis ne tik kavensko portaluose publikuojamas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių