Quantcast

Gyventojai išvengė dar vieno draudimo

Gyventojai išvengė draudimo statyti automobilius visoje Sportininkų gatvėje. Tam nepritarė Saugaus eismo komisija. Pabrėžta, kad mašinos gatvėje paliekamos ne norint pasipuikuoti, o dėl vietos trūkumo.

Gyventojai išvengė draudimo statyti automobilius visoje Sportininkų gatvėje. Tam nepritarė Saugaus eismo komisija. Pabrėžta, kad mašinos gatvėje paliekamos ne norint pasipuikuoti, o dėl vietos trūkumo.

Prašymą uždrausti statyti automobilius visoje Sportininkų gatvėje pateikė Prekybos uosto seniūnaitis Ruslanas Schneiderat. Dabar mašinas palikti draudžiama dalyje arterijos.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Transporto skyriaus vyriausiojo specialisto Vytauto Paukštės, seniūnaitis uždrausti statyti automobilis siūlė, nes jie trukdo eismui. Kyla problemų išvažiuoti iš kiemų.

Jis atkreipė dėmesį, kad prie Sportininkų gatvės 12 namo yra įrengta perėja ir greičio slopinimo kalneliai. Tad šioje vietoje palikti mašinų nereikėtų.

V.Paukštė siūlė nepritarti uždrausti statyti mašinas visoje Sportininkų gatvėje. Jis atkreipė dėmesį, kad arterija yra 8 metrų pločio. Tad vienoje pusėje stovintys automobiliai eismui netrukdo.

Komisijos posėdyje dalyvavęs Vytautas Lupeika tvirtino, kad Sportininkų gatvėje dėl eismo sunkumų kyla, kai stadione vyksta varžybos.

„Transporto srautai tada būna dideli. Eismas sudėtingas. Gatvėje stovintys automobiliai tada tikrai trukdo. Manau seniūnaičio siūlymas tikrai geras“, – tvirtino tarybos narys.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda atkreipė dėmesį, kad stadione vykstant futbolo varžyboms, iš pradžių transporto srautas juda stadiono link, po varžybų – miesto pusėn. Tad gatvėje stovintys automobiliai nelabai trukdo.

„Dėl vieno renginio nemanau, kad reikėtų uždrausti statyti automobilius visoje gatvėje ir sugadinti žmonėms gyvenimą. Gyventojai mašinas gatvėje palieka ne todėl, kad nori pasipuikuoti, o neturi kur jų palikti. Kiemai yra maži“, – komentavo vadovas.

Pats R.Schneiderat posėdyje nedalyvavo. Saugaus eismo komisija nepritarė jo siūlymui. Nariai pabrėžė, kad seniūnaitis, jei norės galės kreiptis dar kartą ir išsakyti savo argumentus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ginter

Ginter portretas
Šio rajono gyventoju interesai "ginami" mažos saujelės' su "seniunaičiu", kuris turi mastyti plačai ir globaliai, priešakyje , siaurais interesais. Vienas is ju yra pareiskes, kad padarys viska, kad siame rajone nebutu sunu, kitas akivaizdziai gina savo siaura teritorija nuo bet kokio uzesio. Neatmestina priezastis seniunaicio kaip kandidato i miesto taryba interesas. Akivaizdu, kad principas kas garsiau rekia veikia labai gerai ir efektyviai. Klausimas tiems "aktyvistams" ar tikrai jau viska uzdraudete? Deja sio rajono gyventojams pacios aktualiausios problemos nera sprendziamos.

vites kvartalo gyventojas

vites kvartalo gyventojas portretas
Ir dar atkreipkite demesi,kokius zenklus sustate-sustoti draudziama. Stoveti -dar suprasciau,o dabar... Gal dar prie savo namo parkomata pasistatys. Tuomet ant visos lietuvos isgarses. Gales i merus ar seima eiti.

vites kvartalo gyventojas

vites kvartalo gyventojas portretas
Nei tie automobiliai trukdo nei ką. Iš stadiono į miesta ar atvirkščiai yra ir kiti keliai, stadiono,svyturio virsutine gatvėmis. Čia problema yra kaip tik to seniunaičio asmenines problemos. Jei galėtų,išvis savo gatve uždraustų eismą. Kiti jam visai nerūpi. Jis,gi to visai ir neslepia.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių