Quantcast

Grožio paroda – proga moterims pasinerti į malonumų jūrą

Klaipėdietės pagaliau sulaukė jau pamėgtos parodos „Grožis 2017“. „Švyturio arenoje“ daugybė uostamiesčio ir aplinkinių rajonų moterų praleido didžiąją šeštadienio dalį.

Šiemet paroda nudžiugino daugybe naujovių, į ją plūdo ne tik profesionalios kirpėjos bei visažistės, bet ir savo grožį puoselėjančios moterys.

Šiemet kur kas daugiau nei ankstesniais metais parodos dalyvių viliojo lankytojas išmėginti masažo krėslus, dantų balinimo, grožio bei geros savijautos procedūras.

Šįkart antrajame aukšte nebuvo laisvų vietų, visi kampai buvo užimti prekeivių, čia galima išsirinkti rūbų, papuošalų, žvakių ir net meno kūrinių. Gudrybė neimti daug grynųjų, kad būtų išvengta pagundos išlaidauti nebeveikia.

Daugelis parodos dalyvių sudaro sąlygas sumokėti banko kortele. Parodoje maloniai nuteikia faktas, kad daug dalyvių prekiauja lietuviškais produktais bei mūsų šalyje siūtais drabužiais.

Nematytų, bet lietuvių būdui priimtinų formų bei spalvų drabužiai puikiai atitinka pirkėjų skonį. Moterys neskuba išeiti iš arenos, lygina produktus, naudojasi galimybe pasikonsultuoti pas specialistus, derasi, išbando mėginius, mėgaujasi nemokamomis procedūromis, bendrauja su draugėmis prie kavos puodelio, ragauja sveikatinančias arbatas, žodžiu, leidžia laiką taip, kaip joms patinka.

Paroda veiks ir sekmadienį.


Šiame straipsnyje: grožio parodaGrožis 2017

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių