Quantcast

Grius Pylimo gatvės garažai?

Uostamiesčio politikai prisiminė planus pratęsti netoli Jono kalnelio esančią Pylimo gatvę. Tam planuojama nugriauti 21 garažą. Turimais duomenimis, garažai teisėtų savininkų neturi. Jeigu jų ir neatsiras procesas užtrukti neturėtų.

Uostamiesčio politikai prisiminė planus pratęsti netoli Jono kalnelio esančią Pylimo gatvę. Tam planuojama nugriauti 21 garažą. Turimais duomenimis, garažai teisėtų savininkų neturi. Jeigu jų ir neatsiras procesas užtrukti neturėtų.

Klaipėdos politikai nusprendė imtis įgyvendinti miesto detaliojo plano uždavinius. Pagal juos toliau turėtų būti tęsiama Pylimo g., esanti visai greta Jono kalnelio.

Šiuo metu planuojamų darbų vietoje stovi daugiau nei dvi dešimtys garažų. Minėtų statinių būklė smarkiai varijuojanti.

Kai kurie jų naudojami ir atrodo tvarkingai, kiti – seniai šeimininkų pamiršti ir netvarkomi.

Tam, jog būtų pradėti politikų suplanuoti darbai, žemės sklypą, kuriame šiuo metu ir stūkso minėti garažai, planuojama paimti visuomenės poreikiams, o jame esančius garažus – nugriauti.

Klaipėdos savivaldybės tarybos nario Audriaus Vaišvilos teigimu, jo turimais duomenimis, minėti garažai neturi teisėtų savininkų.

„Šiuo klausimu kalbėjausi su Turto skyriaus vedėju Edvardu Simokaičiu, po garažais nėra suformuoti sklypai ir garažai nėra įregistruoti“, – dėstė politikas.

Tokiu atveju, žemės sklypo paėmimo bei jame esančių garažų nuvertimo procedūra turėtų ilgai nesitęsti.

Pirmadienį posėdžiavę Miesto plėtros ir strateginio planavimo komiteto nariai nusprendė kreiptis į uostamiesčio savivaldybės administraciją, jog ši išsiaiškintų ar tikrai minėti statiniai neturi savininkų bei pradėtų rengtis minėtiems veiksmams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rubikon

Rubikon portretas
Tikiuos neuzstatys gyvenamaisiais namais?

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Fotografuota nuo kitos įžymybės take tarp gražiausių pasaulyje kruizinių laivų ir Jono kalnelio. Reikalas prispaudė užeiti į lauko tualetą. Tai ten taip puikiai atrodanti įstaiga , taip kvepianti , be užrakto , prišikta tikrais, nemuliažiniais šūdais ,kad pasidarė baisu ir šlykštu. Tokš NUŽNYKAS būdavo tik komunizmo laikais ir tokiame miestelyje kaip Didžiasalis ir jame lankydavosi tik autobuse pratrydę, ir skubiai nerandantys krūmo nelaimėliai . Tas NUŽNYKAS gal pastatytas Dūdos gimtadienio proga , bet bijau ten net bomžai nesilanko. Lankosi tik bėdos prispeisti , žmonės ,kuriems gėda po krūmu atlikinėti, o fotografuoja kruizinių laivų keleiviai , o miesto spaudos atstovams ,matyt šūdas nesvetimas.

nebaiges aukstojo mokslo

nebaiges aukstojo mokslo portretas
kiekvieno garazo verte min.50.000 tukst litu,o cia paims...niekus kalba baiges technikuma vaisvila..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių