Quantcast

Gimęs mirtinai girtas kūdikis – globėjų rankose

  • Teksto dydis:

Balandžio mėnesį Klaipėdos universitetinėje ligoninėje girtos moters pagimdytą mirtinai alkoholiu apnuodytą mergytę jau sūpuoja globėjai. Telšių vaiko teisių apsaugos skyriaus vadovas sako, kad mažylė turi puikų apetitą, gana ramiai miega ir kol kas jokių specialių poreikių nėra, praneša portalas delfi.lt.

„Buvo kreiptasi į teismą dėl motinos teisių apribojimo. Motinai neuždrausta lankytis mergytės, tačiau neturiu duomenų, ar aplankė. Mažylė šiomis dienomis jau atvežta į Telšius, ja rūpinasi laikina globėja. Mažylė gerai valgo, miega, kol važiavo iš Klaipėdos į Telšius, visą kelią miegojo“, – teigė Telšių vaiko teisių apsaugos skyriaus vedėjas Andrejus Pavlovskij.

Vos pagimdžiusi girtą kūdikį moteris iš pradžių nenorėjo matyti mažylės. Vos gimusiai mergytei medikai nustatė kiek per 4 prom. alkoholio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Q

To Q portretas
O kad tave kas išmokytu smegenim naudotis, bet 4 promilių stadija pas tave kasdienybe. Išgama...

Randi Frazier

Randi Frazier portretas
„Google“ šiuo metu moka $ 17,000 iki $ 22,000 per mėnesį namuose. Prie šiO darbo prisijungiau prieš 2 mėnesius ir per pirmuosius savo darbo mėnesius uždirbau $ 20,544. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerėjo! galite jį patikrinti >>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­9­­9.C­­o­­m

To Q

To Q portretas
Tik nepilno proto žmogus gali tokį komentarą rašyti, šlykštu skaityti
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių