Quantcast

Gavus policijos baudą – džiugesys

Klaipėdos apskrities Kelių policijos skyriaus pareigūnai uostamiesčio Dubysos gatvėje surengė reidą. Patikrinimo metu netrūko kuriozų.

Pareigūnų pajėgos vairuotojus ketvirtadienį tikrino pasirinktinai. Iš pradžių pareigūnai stebėjo transporto srautą žiūronais, po to ėmė stabdyti vairuotojus patikrai.

Pats pirmasis sustabdytas vyriškis pasirodė važinėjantis be vairuotojo pažymėjimo.

Buvo tikrinama, ar automobilių vairuotojai ir keleiviai su saugos diržais, taip pat tikrinta transporto priemonių techninė būklė, ypač padangos ir variklių skleidžiamo triukšmo lygis.

Iš viso per reidą nustatyti du vairuotojai, kurie neturėjo teisės vairuoti – 1980 m. gimęs BMW  vairuotojas teisę vairuoti jau buvo praradęs anksčiau, todėl jam gresia maksimali 450 eurų bauda ir teisės vairuoti atėmimo pratęsimas nuo 6 iki 12 mėn.

Kitas 1990 m. gimęs automobilio „Audi“ vairuotojas teisės vairuoti nebuvo įgijęs, jam gresia bauda nuo 300 iki 450 eurų.

Policinės priemonės metu užfiksuota dešimt vairuotojų ir trys keleiviai, kurie nesegėjo saugos diržų, vienas vairuotojas, kuris, vairuodamas transporto priemonę, naudojosi mobiliuoju telefonu nenaudodamas laisvų rankų įrangos.

Vienas vairuotojais, išgirdęs, jog už tai, kad neprisisegė saugos diržo, bus nubaustas 15 eurų bauda, apsidžiaugė. Vyras tikėjosi kur kas skaudesnės nuobaudos, tad šypsojosi, kad tokią baudą be vargo susimokės.

Pareigūnai nenustatė pažeidimų dėl transporto priemonių padangų būklės ar per didelio variklių skleidžiamo triukšmo.

Per reidą iš viso patikrinta 70 transporto priemonių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

W

W portretas
Moki bauda - gelbsti Tėvyne .

As

As portretas
Aš Jau 3metai Vazineju Be Teisiu

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
>Pastaba:-gyvenu Anglijoje virš 10 metų.___Praleidau 10-tuką.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių