Quantcast

Gatvės remontas – beveik baigtas

Vairuotojai jau gali džiaugtis lygia Medelyno gatvės danga. Remonto darbai ruože, kuris anksčiau buvo išvagotas duobių, įskilimų, beveik baigti.

Medelyno gatvės dalies, kuri yra vienas kelių, vedančių iš miesto, remontas startavo rugsėjo pabaigoje. Praėjusios savaitės pabaigoje ji buvo pažymėta linijomis.

Gatvės danga buvo lyginta, naudojant specialią technologiją. Remontuoti jos iš pagrindų nesiimta, nes po dvejų metų numatoma atlikti visos šios arterijos rekonstrukciją.

Konkursą paprastajam Medelyno gatvės dalies remontui atlikti laimėjo įmonė "Žemaitijos keliai".

Pirmiausia remontuota viena eismo juosta, o užbaigus – kita, tad vairuotojai didelių nepatogumų nepatyrė.

Šios Medelyno gatvės dalies danga buvo visiškai susidėvėjusi. Situacija ypač sudėtinga tapo praėjusią žiemą, kai vyravo permainingi orai – staigius atšalimus keitė ženklūs atšilimai. Atsirado daug skersinių plyšių, duobių.

Medelyno gatvė nepriklauso miestui, tačiau jos statusas – krašto kelias, kuriuo rūpinasi valstybės įmonė "Klaipėdos regiono keliai".

Minėta gatvės dalis asfaltuota prieš 20–30 metų. Neretai ją miestiečiai pavadina senuoju Palangos keliu.


Šiame straipsnyje: Medelyno gatvėgatvės remontas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tika

Tika portretas
tegul žurnalistai atvažiuoja į Akmenų gatvę, kur dabar įrenginėja asfaltą, pamatysite kaip ten gatvė paklota, ant kiek žemiau visų kitų paviršių, kaip žmonėms į savo sklypus stačiai žiemos metu įvažiuos. Gatvė turėjo būti bent 30-40 cm aukščiau, bet kažkodėl projektuotojams ir darbus atliekančiai bendrovei tai neatrodo blogai.

kuku

kuku portretas
ivažiavimu tai ir nesutvarke i kiemus... bolidui spoileri neroviau.

ivertinčiau trejetukui

ivertinčiau trejetukui portretas
Važiavau per tą atnaujintą gatvę jaučiasi asfalto sujungimai atlikta nekokybiškai darbus turėjo priimti ko gero Klaipėdos regiono keliai , kurie yra patys naikinami po apjungimo į vieną įmonę,teisus ministras Masiulis kam tokios įmonės reikalingos ...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių