Quantcast

Gargžduose eglė sužibo tūkstančiais lempučių: džiugina ir šviečiantys herbai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos rajonas pradeda švenčių laukimą – penktadienį Gargžduose vykusios šventės metu įžiebta pagrindinė rajono eglė. Miesto aikštėje šventinę nuotaiką šiemet kuria ne tik jauki klasikinė eglė, bet ir 3D burbulai, fotorėmelis, girliandomis puošti medžiai, o gatvėse –šviečiantys miesto herbai.

Šventiniu laikotarpiu gargždiškius ir miesto svečius džiugins 11,5 metrų aukščio karkasinė eglė su 700 gyvų eglių šakų. Ant jos suspindo net aštuoni tūkstančiai LED lempučių ir 100 blyksčių, o papuošė tūkstantis auksinės bei raudonos spalvos žaisliukų.

Kalėdinę atmosferą kuria ir papuošta Savivaldybės aikštė. Šiemet čia galima pasigrožėti 3D burbulais bei įsiamžinti prie fotorėmelio. Taip pat girliandų šviesomis nušvito medžiai, muzikos mokyklos bei savivaldybės pastatai.

Be to, šiais metais įsigyti 52 nauji šviečiantys herbai, taigi šventinė nuotaika jaučiama dar daugiau miesto gatvių.

Susirinkusiuosius į eglės įžiebimo šventę džiugino Kalėdų Senelis ir nuotaikinga programa, o renginį vainikavo fejerverkai.

Beje, nuo eglės įžiebimo iki Kalėdų mažuosius gyventojus džiugins dar viena smagi pramoga – Gargždų kultūros centro fojė du kartus per savaitę vyks susitikimai su Kalėdų Seneliu. Vaikai galės su juo pabendrauti ar, pavyzdžiui, palikti parašytą laišką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pastebėjimas

Pastebėjimas  portretas
Garždai, patūpdykite prie eglutės tą durnę kaliausę konservuotą petrauskienę. Tegul linksmina žmones, nes nieko daugiau naudingo rajonui nepadarė.

Ops

Ops portretas
Kur kaukes,kur atstumas??? Gal jau ten baigiasi pandemija???

Gija

Gija portretas
Visos savotiškai gražios ,negalima sakyti ,kad kažkuri yra gražiausia.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių