Quantcast

„Fortum Klaipėda“ direktorius palieka pareigas

  • Teksto dydis:

UAB „Fortum Klaipėda“ direktorius Tomas Eikinas apsisprendė palikti įmonę ir ieškoti naujų galimybių bei profesinių iššūkių. Nuo šiandien laikinai įmonės direktoriaus pareigas eina UAB „Fortum Klaipėda“ valdybos narys Fiodor Kozliuk.

„Fortum“ teigia, jog vertina Tomo Eikino kvalifikaciją, patirtį ir indėlį plėtojant Lietuvoje unikalios įmonės veiklą, bet supranta ir norą siekti naujų iššūkių profesinėje veikloje.

Tomas Eikinas UAB „Fortum Klaipėda“ pradėjo dirbti 2011 m. spalio 3 d. technikos direktoriumi, o 2016 m. sausio 30 d. tapo įmonės direktoriumi.

UAB „Fortum Klaipėda“ eksploatuoja vienintelę Lietuvoje nepavojingomis komunalinėmis ir pramoninėmis atliekomis kūrenamą kogeneracinę jėgainę.

„Fortum“ Lietuvoje priklauso UAB „Fortum Heat Lietuva“, kuri valdo įmones UAB „Fortum Klaipėda“ (95%), UAB „Fortum Joniškio energija“ (66,2%) ir UAB „Fortum Švenčionių energija“ (50%). Taip pat įmonei priklauso 19,64% AB „Klaipėdos energija“ akcijų ir 49% UAB „Kauno kogeneracinė jėgainė“ akcijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko tokio

Nieko tokio portretas
už kiek sumokėjo - tiek ir sėdėjo

:)))

:))) portretas
apSIsprende palikti imone ir siekti nauju issukiu. :))))) what a daily bullshit. Parasykite tiesiai- kas neitiko, ko nepadare, ka prisidirbo, kad atleidziamas. Tie makaronai ir nuvalkiotos frazes jau juokingai atrodo.

Internetinis darbas

Internetinis darbas portretas
Tai geriausias uždarbis. Pirmą mėnesį gavau 25386 USD už darbą 3 valandas per dieną. Aš pradėjau prieš keturis mėnesius ir iš karto namo pasiimdavau bent 5638–7364 USD per savaitę. Aš negaliu patikėti, kaip lengva buvo, kai aš tai išbandžiau. Šiuo atžvilgiu potencialas yra begalinis. Tai aš ir darau .............................>>>>>>>>>>>>>> w­­­w­­­w.C­­­­­a­­­­­s­­­­­h­­­Flo­­w77.C­­o­­m
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių