Quantcast

Eilės prie „Ignitis“ – veržėsi deklaruoti rodmenis

Visą savaitę gyventojai stoviniuoja eilėse prie įmonės "Ignitis" Klaipėdos padalinio durų. Kai kurie vis dar beldžiasi norėdami pasirašyti sutartį, tačiau dauguma vargsta dėl rodmenų deklaracijų.

Bendrovės "Ignitis" ryšių su visuomene projektų vadovė Laura Beganskienė tikino, kad, užplūdus klientams, į aptarnavimo padalinius perkelti visi laisvesni įmonės darbuotojai.

"Iki mėnesio pabaigos reikia deklaruoti elektros skaitiklių rodmenis. Tokia situacija susiklostė dėl to, kad klientai, pasirinkę nepriklausomą tiekėją, už elektrą šį mėnesį nemoka, tačiau privalu deklaruoti rodmenis. O tai klientai dažniausiai darydavo mokėdami už elektrą", – eilių priežastis paaiškino L.Beganskienė.

Iki liepos 31-osios elektros rodmenis tiekėjui galima perduoti ir telefonu, elektroninėje "Ignitis" savitarnos platformoje.

"Telefono linija veikia septynias dienas per savaitę. Klientams patariame skambinti vakare, kai skambučių srautas mažesnis. O tiems, kurie turi galimybę pasinaudoti internetu, primename, kad jie gali deklaruoti rodmenis savitarnos platformoje", – aiškino L.Beganskienė.

Įmonės atstovė ragino klientus kūrybingai spręsti rodmenų deklaravimo problemą. Užmiestyje gyvenantiems gyventojams neverta autobusais belstis į uostamiestį.

"Vertėtų pirmiausia paprašyti pagalbos giminaičių, kaimynų, artimiausios bibliotekos darbuotojų, kad šie padėtų prisijungti prie savitarnos platformos", – patarė įmonės atstovė.

Šiuo metu garantinis elektros energijos tiekimas vykdomas 90-iai tūkstančių gyventojų. Tai reiškia, kad tiek namų ūkių dar nepasirinko nepriklausomo tiekėjo.

"Dalis šiuo metu besikreipiančiųjų  ateina pasirašyti sutarties, nes jie nenori garantinio tiekimo, kuris yra brangesnis ir trumpalaikis", – paaiškino L.Beganskienė.

Bendrovė "Ignitis" turi 778 244 klientus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dalius

Dalius portretas
Bekit toliau nuo Ignicio, atsiuncia saskaitas is oro

Ta pati

Ta pati portretas
Igniti deda į šuns dienas,o kodėl tylit kai reikia SEB bankas kortelę kaip Stano gauti, kaip tam pensininkui su rementais pasiekti atnaujinti smrt-ID. Tylit kaip žuvys .

Rima

Rima portretas
Savitarnoj su Ignitis jokių problemų.Kad taip su klientais išmoktų ir dirbtų SEB bankas...
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių