Quantcast

Dauparų-Kvietinių seniūnija ieško naujo seniūno

Klaipėdos rajono savivaldybė skelbia konkursą Dauparų-Kvietinių seniūnijos seniūno pareigoms. Buvęs seniūnas Vytautas Tamašauskas paliko pareigas, nes buvo išrinktas į Klaipėdos rajono savivaldybės tarybą.

V. Tamašauskas šį pavasarį vykusiuose rinkimuose kandidatavo ir į Klaipėdos rajono mero postą. Tačiau kandidato itin didelė sėkmė nelydėjo, iš kovos dėl mero posto jam teko trauktis dar po pirmojo turo.

Vis dėlto į Klaipėdos rajono tarybą Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąraše vyras pateko. Iš viso šiai partijai taryboje atstovauja trys politikai.

Kadangi Valstybės tarnybos įstatyme išaiškinta, kokia veikla yra laikoma nesuderinama su valstybės tarnautojo pareigomis, V. Tamašauskui teko palikti Dauparų-Kvietinių seniūnijos seniūno pareigas.

Paprastai tariant, tarybos narys, kuris balsuoja dėl lėšų skyrimo, etatų steigimo ar priima kitus sprendimus dėl konkrečios seniūnijos, pats negali tuo pat metu eiti dar ir seniūno pareigų.

Klaipėdos rajono savivaldybės administracija skelbia, kad seniūno pareiginė alga (neatskaičius mokesčių) – nuo 2 046 eurų.

Pats V. Tamašauskas be darbo neliko. Kretingos rajono savivaldybė patvirtino, kad šis vyras laimėjo Kretingos sporto mokyklos direktoriaus pareigoms užimti skelbtą konkursą.

Minima, kad kova dėl šių pareigų buvo rimta, dalyvavo stiprūs kandidatai.

Tačiau darbo sutartis su V. Tamašausku dar nepasirašyta.

Vyras turės kuruoti Kretingos sporto centro, kuris dar tik baigiamas statyti, veiklą.

Apie 8 mln. eurų kainavęs sporto centras panaudos sutartimi bus perduotas valdyti Kretingos sporto mokyklai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tokioje

Tokioje portretas
vietoje dar ir alga moka!?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių