Quantcast

Daugiabučio laiptinė virto improvizuota paveikslų galerija

Klaipėdiečiai parodė, kad ir jie moka kurti jaukią aplinką. Vieno Žvejybos uosto rajono daugiabučio laiptinė virto improvizuota paveikslų galerija.

Socialiniame tinkle gyventojai pasigyrė vaizdais iš savo namo ir sulaukė viso mikrorajono gyventojų palaikymo.

Dešimtys gyventojų socialiniame tinkle spaudė patiktukus.

Pasirodo, paveikslais daugiabučio laiptinę išpuošė vienas gyventojas, kuris laisvalaikiu mėgsta tapyti.

"Nemažai yra tokių žmonių. Labai džiugu, kad žmonės nori gražiai gyventi. O ir kitiems tai kelia nuotaiką. Kažkas vis skųsdavosi, kad mūsų rajone nieko nevyksta. Vyksta, dar ir kaip", – kalbėjo Žvejybos uosto rajono seniūnaitis Saulius Liekis.

Jis tikino, kad daugybė daugiabučių gyventojų Kalėdoms puošia savo laiptines.

"Tai eglės šakelė papuošta, tai girliandų pakabinta. Pernai mačiau, kad vienoje laiptinėje gyventojai vis naujus paveikslus kabino, papildydavo kolekciją. Šį kartą socialinio tinklo grupės lankytoja nepažymėjo, kokiame name ši paveikslų paroda. Labai būtų įdomu ją aplankyti", – tikino S. Liekis.

Kai žmogus nori gražinti savo aplinką, jis niekada nesielgs bjauriai nei su savo namais, nei su kaimynais.

Vienais metais šio rajono gyventojai rengė konkursą, aiškinosi, kas gražiausiai papuošė savo laiptinę. Vietinė picerija buvo įsteigusi prizą – picą.

"Viena gyventoja kalėdinę eglutę papuošė ant laiptinės stogelio. Visai kita nuotaika. Žmonės grįžta į namus – lemputės šviečia. Kita šeima gyvą eglutę kasmet puošia. Mojavomės ir šiais metais – ėjau pro šalį, kai jie puošė eglutę", – pasakojo S. Liekis.

Seniūnaitis tikino, kad nuo tokių mažų žingsnių ir prasideda tikra kaimynų bendrystė.

"Tokios mažos smulkmenos pakelia nuotaiką, verčia šypsotis. Kai žmogus nori gražinti savo aplinką, jis niekada nesielgs bjauriai nei su savo namais, nei su kaimynais. Kitą savaitę Vydūno gimnazija kviečia visus į kaimynų šventę. Mokiniai parengė pasirodymą. Visi šio rajono kaimynai kviečiami į šventę", – sakė S. Liekis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia rašinėjančiai pavyduolei

Čia rašinėjančiai pavyduolei portretas
kai pati nhja nieko negali sukurti nutapyti, neturi jokio Talento tai belieka trolinti kūrėjus ir reikalaut uždraust? Nereikia paveikslų, gėlių, gyvūnų, medžių, grožio, gamtos aplink..Pasižiūrėk - esi kaip kažkada buvęs bukas žemaičių kumetis kuris turėjo tik trobą aplink kurią nieko nebuvo ir tvartą už kurio siko. Tokiam nieko daugiau nereikia.

Kazin

Kazin portretas
Ar tai geras sumanymas.isgreziotos sienos pakabomis,o ir paveikslai abejotinos meninės vertės ne visiems patinka,o tai vieša erdve,kitus gali piktinti.Kaip ir pristatomos koridoriuose augančios butuose nebereikalingos geles,piktinancios gyventojus.

J.D.

J.D. portretas
O į bendrų patalpų naudojimo taisykles dėmesio kreipti nebereikia? Ugniagesiai turi tvirtą nuomonę: degios medžiagos laiptinėse= bauda. Jei kiekvienas iš savo namų išvilktų jiems nebereikalingą '. grožį ',tai prasibrauti iki buto durų būtų gan sunku.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių