Quantcast

Darbininkams išsiskirsčius liko netvarka?

Uostamiesčio daugiabučio namo gyventojai piktinasi po rekonstrukcijos kieme įsvyravusia betvarke. Anot žmonių, šiuo metu teritorija primena išraustą lauką – iškasta želdinių zona, kieme likusios didelės duobės.

J.Janonio gatvės 18 namo gyventojai sunerimo, jog, darbininkams pradėjus skirstytis, kiemas taip ir liks nesutvarkytas.

Daugiabučio namo kieme kurį laiką vyko automobilių stovėjimo aikštelės įrengimo darbai.

"Pasibaigus darbams, kuriuos vykdė Klaipėdos miesto savivaldybės pasamdytos įmonės, liko baisi netvarka želdinių zonoje, išdarkyta aplinka. Vietose, kur buvo pašalinti medžiai, išraustos ir neužpiltos duobės. Teritorijoje taip pat paliktos šakos, medžių pjuvenos, sutryptas molis", – apie problemą savivaldybės atstovams pranešė klaipėdietė.

Anot gyventojos, prieš prasidedant rekonstrukcijai, kiemas atrodė tvarkingai, buvo pasėta žolė, pasodinti gėlynai.

Žmonės siekia, kad būtų atkurtas prieš aikštelės statybas buvęs teritorijos vaizdas.

Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Irena Šakalienė tikino, jog situacija jai gerai žinoma.

"Kalbėjome su namo gyventoja. Specialistai nuvyks į vietą ir pasižiūrės. Jeigu kažkokie darbai liko nepadaryti, artimiausiu metu įpareigosime juos užbaigti. Gali būti, kad darbininkams tai padaryti sutrukdė orai", – teigė skyriaus vedėja.

Pasak I.Šakalienės, papildomų žaliųjų zonų kieme įrengta nebus, tačiau sutvarkius aplinką teritorija turėtų atrodyti geriau nei prieš rekonstrukciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ricardas

Ricardas portretas
nieko nuostabaus čia visų “statybinkų” bruožas , aimėk konkursą, pasiimk projekto pinigus , padaryk pagrindinius darbus, bet pagal įstatyma privalomą atstatyti NEPABLOGINANT buvusios kelio dangos, žaliųjų zonų it t.t , be gyventojų iniciatyvos ir konflikto neapsieinama ir nesvarbu ar tai mieste ar rajone visur tas pats! Kol atsakingi valdininkai nebus principingi ir nekeis požiūrio į darbų kontrolę, kad įmonė laimėjusi konkursą ( reiškia pasiskaičiavo, kat projektas atneš pelno) įvykdys visus įsipareigojimus, o ne išanksto jau planuos sutaupyti ant gerbuvio ir kitos infostruktūros atstatymo tai nieko, gero nebus...

Irute

Irute portretas
Pirmiau reikejo paskambint p.sakalienei,tai labai demesinga pareigune,man teko kreiptis pagalbos del rangonu paliktos betvarkes,per diena buvo sutvarkyta,beje nepamirskite kad Klaipeda didelis miestas ir valdininkai prie kiekvieno nestoves

jusu vardas

jusu vardas portretas
Sutrukde orai, tiek daug ir smarkiai pyle lietus...
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių