Quantcast

Danės skvere – rudeninė talka

Šeštadienio vidurdienį Danės skvere, šalia „Vaikų supermiesto“ žaidimų aikštelės, prasidėjo kasmet organizuojama rudens talka, kurios nesugadino ir prastas oras.

Pulkas miestiečių ėmėsi gražios iniciatyvos: apsiginklavę grėbliais ir neperšlampamais lietpalčiais grėbė lapus bei valė Danės skverą.

Vienas iš akcijos organizatorių Saulius Savickis pripažino, jog iš pradžių pylęs lietus išgąsdino darbuotis besiruošiančius žmones.

„Tačiau rezultatais esame patenkinti. Nors pajėgos ir nebuvo gausios, bet sugrėbtos lapų krūvos įrodo, jog plušome iš peties. Be to, skvere pastebėjome išmuštas duobes, apie kurias pranešėme prižiūrintiems specialistams. Netrukus jas turėtų sulyginti. Džiugu, jog ne tik išvalėme aplinką, bet ir turėjome galimybę pastebėti bei išspręsti problemą“, – kalbėjo S. Savickis.

Lapus Danės skvere grėbę klaipėdiečiai juokavo, kad dirbti jiems padėjo „Meridianui“ ir miestiečiams netoliese grojęs orkestras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

hmmmm

hmmmm portretas
Ideja gera, tai faktas. Taciau jei jau grebti tai grebti, o ne kai Satkauskas - povas su skeciu, apsimeta kad prakaituoja :)

hmmmm

hmmmm  portretas
Aš tikrai įsižeisčiau jei mano tokias nevykusias foto sukeltų :) Tragedija, o ne organizacija

klaipedietis

klaipedietis portretas
Jei tokia organizacija sugeba surinkti tik 9 zmones, matyt nera viskas teisingai daroma.....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių