Quantcast

„CHANGE 2020“: kaip lokalūs sprendimai lemia globalius pokyčius versle?

  • Teksto dydis:

Klaipėdos ir Vakarų regiono įmonių ir organizacijų vadovai, technologijų profesionalai rinkosi į pirmąjį verslo pokyčių forumą „CHANGE 2020“, kurį surengė daugiau nei dešimtmetį veikianti, nuolat auganti, išimtinai lietuviško kapitalo valdomų „Cloud ir IT“ paslaugų bendrovė „BTT Cloud“. Šį kartą kalbėta apie technologijų infrastruktūros planavimą, kaip esminį strateginių pokyčių elementą.

Pagrindinį „CHANGE 2020“ pranešimą skaitė bendrovės „Vakarų Laivų gamykla“ IT vadovas Laurynas Prikockis, kuris VLG dirba daugiau nei dešimtmetį. Pasak Lauryno, pagrindinis kokybinis veiklos kriterijus: ar lokalūs sprendimai, lemia pokyčius visame versle.

„Vakarų Laivų gamykloje technologijų instrumentus mes naudojame planuojant ir inicijuojant tiek mūsų įmonės, tiek, drįsiu pasakyti, visos BLRT grupės progresą. Kasdienėje veikloje man svarbiausia matyti kuo didesnį paveikslą ir suprasti, kaip technologijų infrastruktūra gali padėti ne tik mūsų darbuotojams, bet ir viso verslo plėtrai. Nuoširdžiai didžiuojuosi, kad turime atvejų, kai mūsų IT padalinys yra mažų, bet lemtingų pokyčių versle iniciatorius ir variklis“, – sako L. Prikockis.

„Vakarų Laivų gamykloje“ IT padalinys atsakingas už naujo gamybos įrankio diegimą, kuris modernizuos dalį gamybos valdymo procesų.

Pasak „BTT Cloud“ vadovo Donato Zavecko, kuris pastaruoju metu daug laiko praleidžia Klaipėdoje, Vakarų regione sutelkta daug potencialo.

„Yra organizacijų, kurių technologijų infrastruktūrą ir skandinavišką požiūrį į planavimą reikėtų rodyti kaip pavyzdį visai Lietuvai“, – kalbėjo „BTT Cloud“ vadovas Donatas Zaveckas.

Strateginių pokyčių planavimas, siekiant konkurencingumo ir darnaus augimo, organizacijose neatsiejamas nuo technologijų infrastruktūros raidos.

„Vakarų Laivų gamykla“ technologinius pokyčius įgyvendina atlikus giluminį IT brandos ir efektyvumo vertinimą. Daugiau www.bttcloud.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių