Quantcast

Centrinėje Klaipėdos gatvėje – minimalus greitis

  • Teksto dydis:

Klaipėdos savivaldybės administracijos Eismo saugumo komisija nutarė sumažinti transporto priemonių važiavimo greitį iki 30 km/val. Herkaus Manto gatvės ruože nuo Liepų gatvės sankryžos iki sankirtos su Lietuvininkų aikšte.

Toks sprendimas priimtas atsižvelgiant į intensyvų eismą dviratininkų pamėgta Herkaus Manto gatve ir Kelių eismo taisyklių pokyčius, įsigaliojusius nuo šio mėnesio pradžios.

Vyriausybė nuo 2022 m. birželio 1 d. papildė Kelių eismo taisyklių 1811 punkto nuostatas: "Kelyje, pažymėtame kelio ženklu "Eismo juosta maršrutiniam transportui" ir simboliu "A+", ne maršrutinėms transporto priemonėms važiuoti šia eismo juosta draudžiama, išskyrus 1811.1 punkte numatytus dviračius, mopedus ir lengvuosius keturračius".

30 km/val. greitis minėtame Herkaus Manto g. ruože jau įsigaliojo – vairuotojai perspėjami atkreipti dėmesį į pasikeitusius kelio ženklus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Noob

Noob portretas
Galejo 20km/h padaryti ir siaip ko stabdyti , reiketu ta pati ir Tiltu gatveje priimti , gal ir kitas gatves pridaryti .

Anonimas

Anonimas portretas
Sveikintinas sprendimas.Nuoseklus žingsnis gatvę padaryti tik viešajam transportui, dviratininkams ir vietiniams gyventojams.

N

N portretas
Greit tam kelio ruože rekės išlipus stumti automobilį.visas jų protelis tik tiek tedirba.Dviračių takai tragiški,galim sakyti,kad jų nėra.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių