Quantcast

Čempionate Klaipėdos gimnastės pasipuošė visų spalvų medaliais

  • Teksto dydis:

Gargžduose vykusiame Lietuvos meninės gimnastikos įrankių čempionate, kuriame rungėsi gimnastės iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos, uostamiesčio sportininkės pasirodė puikiai ir pasipuošė visų spalvų medaliais.

Gargžduose vykusiame Lietuvos meninės gimnastikos įrankių čempionate, kuriame rungėsi gimnastės iš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos, uostamiesčio sportininkės pasirodė puikiai ir pasipuošė visų spalvų medaliais.

Tarp jaunučių (gimusių 2011 m.) puikiai pasirodė ir aukso (pratime su lanku) bei bronzos (pratime su kamuoliu) medalius laimėjo sporto centro "Viesulas" auklėtinė Akvilė Jočytė.

Nenugalima pratime su kuokomis buvo ir jos bendraamžė, kita sporto centro auklėtinė Julija Voločko, kuri už šį pratimą laimėjo aukso medalį, o už pratimą su kamuoliu pasipuošė sidabro medaliu.

Jaunių grupėje (g. 2009–2010 m.) pratime su kamuoliu ryški lyderė buvo dar viena "Viesulo" auklėtinė Anastasija Voločko (g. 2009 m.), kuri pelnė aukso medalį, o pratime su kuokelėmis buvo trečia.

Puikiai sekėsi ir Gabijai Saveikaitei (g. 2009 m.), jos pratimas su kamuoliu bei kuokelėmis buvo įvertintas antrąja vieta.

O "Viesulo" auklėtinei Estėjai Žiliūtei (g. 2010 m.) geriausiai pakluso lankas – pelnytas sidabro medalis. Smiltė Šunokaitė (g. 2009 m.) pratime su kamuoliu pelnė garbingą trečiąją vietą.

2009 m. gimusios gimnastės atskirai varžėsi savo amžiaus grupėje pratime su kaspinu. Puikiai valdė kaspiną ir pelnė sidabro medalį ir S.Šunokaitė, bronzos medalis šioje rungtyje atiteko G.Saveikaitei.

Tarp 2010 m. gimusių gimnasčių puikiai kaspiną valdė ir pelnė sidabro medalį E.Žiliūtė.

Jaunimo grupėje (g. 2007–2008 m.) geriausiai pasirodė ir net tris aukso medalius Klaipėdai  pelnė Skaistė Razokaitė (g. 2008 m.) – ji buvo geriausia rungtyse su lanku, kuokelėmis ir kaspinu. Gimnastė tapo Jaunimo rinktinės nare.

Sidabro medaliu už rungtį su kamuoliu pasipuošė sporto centro gimnastė Viktorija Staponas (g. 2007 m.), kuri taip pat pelnė ir garbingą trečiąją vietą rungtyje su kaspinu. Trečią vietą rungtyje su kamuoliu užėmė ir Neda Vaivadaitė (g. 2008 m.), trečia pratime su lanku buvo Ugnė Madzajūtė (g. 2008 m.).

Suaugusiųjų varžybose ne konkurso tvarka dalyvavo Klaipėdos "Viesulo" sporto centro auklėtinė iš Ukrainos Vera Paftieva (g. 2006 m.), kurią šiuo metu treniruoja Valentina Bagrijeva ir Viktorija Petrova.

Atsižvelgiant į šių metų Lietuvos gimnastikos čempionato ir Lietuvos įrankių čempionato rezultatus, suformuota rinktinė, atstovausianti Lietuvai Europos meninės gimnastikos čempionate, kuris vyks birželio 15–19 d. Tel Avive (Izraelis).

Nugalėtojas paruošė trenerės Dovilė Vilnonė, Sandra Žilinskienė, V.Bagrijeva, V.Petrova.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių