Quantcast

Burokėliuose – sukrečiantis vyro radinys: stiklainyje užmarinavo peles?

Lenkijoje gamintų marinuotų burokėlių stiklainyje klaipėdietis aptiko keistą radinį. Vyro įsitikinimu, keli ten buvę svetimkūniai labiau primena kažkokio graužiko griaučių liekanas nei nesusmulkintą burokėlio šaknį.

Viename prekybos centre marinuotų lenkiškų burokėlių įsigijęs vyras buvo nemaloniai nustebintas.

Pačiame stiklainio dugne jis atrado neaiškius svetimkūnius, kurie, klaipėdiečio manymu, primena pelių liekanas.

"Tai tikrai ne burokėlio šaknis, kuri patempus sutrūktų. O šituos daiktus laikant rankose jaučiama jungtis ir stuburo slanksteliai. Šių dalykų burokėlių marinatas nesunaikino. Čia tikrai ne burokėlis, jo visai kitokia struktūra. Tik labai gaila, kad tuos daiktus stiklainyje atradau, kai burokėlius jau buvome beveik suvalgę. Jeigu čia tikrai graužikai, tai siaubinga, juk jie visokias ligas nešioja", – baisėjosi vyras.

Klaipėdietis su savo radiniais nukeliavo tiesiai į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą (VMVT).

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Ten jis sužinojo, kad specialistai nieko padaryti negali, nes stiklainis jau buvo pusiau tuščias. Esą neaišku, ar tikrai tie svetimkūniai ten nebuvo įdėti vėliau.

"Kad ten yra galbūt graužikų liekanos, tai yra to žmogaus nuomonė. Yra padarytų nuotraukų, atrodo, kad į tą stiklainį papuolė kažkokia šaknis. Taip atrodo ir man, ir inspektoriams. Bet mes matėme tik nuotraukas. Ar tai gyvūninės, ar augalinės kilmės priemaišos, nežinome, nes žmogus jų mums nepaliko. Kadangi tas stiklainis jau buvo atidarytas, teisės aktai tirti tokio produkto neleidžia. Jis turėjo būti uždarytas", – teigė VMVT Klaipėdos departamento l. e. p. direktorius Antanas Bauža.

VMVT inspektoriai esą dar tą pačią dieną buvo pasiųsti į prekybos centrą, kur prekiaujama tais burokėliais.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Jie atliko juslinį vertinimą, atsidarė ne vieną tos pačios siuntos burokėlių indelį. Juose pašalinių priemaišų nenustatyta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tokie b e r a š č i a i kontrolieriai į d a r b i n t i

tokie  b e r a š č i a i kontrolieriai į d a r b i n t i portretas
SPECIALIAI , kad n e s u v o k t ų , --kokį niekalą gamina VERSLININKAI.

Benediktai

Benediktai portretas
Tai eikite ir pirkite tuos burokėlius, jei be jų negalite. Kas Jums draudžia. Skanaus (tik nepasprinkite stuburiukais) :-)))

Vika

Vika portretas
Idomu,kaip pamatyti uzdarytame stiklainyje svetimkunius? Gal rentgenu persviesti? Nepriima,jei atidarytas? Kazkokia nesamone! Tegul istiria,ka ten rado, ar sakni, ar peles liekanas, o tada diskutuoja apie atidaryta stiklaini. Zmogus neturi ka veikti, prikaisioja peliu liekanu ir eina pas tikrintojus? Didesnio absurdo nesu girdejusi. Tegul tie proto bokstai pamokina,kaip uzdarytame stiklainyje pamatyti,kad prideta,ko neturetu buti!
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių