Quantcast

Biržos tiltą reikia leisti į pensiją?

Šiomis dienomis ekspertai vertino Biržos tilto būklę. Nors dabar šio objekto "sveikata" ypatingo nerimo nekelia, teigiama, kad miestui reikia naujo tilto.

Dangės krantus jungiantis Biržos tiltas neseniai sulaukė tokių objektų būklę tiriančių ekspertų dėmesio. Tiltas buvo apžiūrėtas, vertinamas, atlikti bandymai dideliu svoriu.

"Vertinome dabartinę tilto būklę, kadangi jis turėjo didelį apkrovimą – kol tvarkė Pilies tiltą, čia paleido daug autobusų. Jis "dirbo" taip vos vos", – paaiškino įmonės "Ekspertas" vadovas Algirdas Steponavičius.

Atliekant statinio ekspertizę, nepastebėta ženklų, kurie būtų iškart sukėlę didelį nerimą.

"Mes tą tiltą ir visas jo bėdas gerai žinome. Nerimo nekelia, viskas ten taip, kaip ir turi būti. Ta prasme, kažko labai gero ir nėra ko tikėtis", – apibendrino pašnekovas.

Bet kadangi jis jau senas, reikia leisti jį į pensiją. Čia turėtų važinėti tik lengvieji automobiliai ir vaikščioti pėstieji.

Vis dėlto A.Steponavičius konstatavo, kad Klaipėdai reikia naujo tilto.

Pašnekovo teigimu, šiuo metu Biržos tiltui tenkančios apkrovos nėra per didelės, tiltui priklauso tiek išlaikyti.

"Bet kadangi jis jau senas, reikia leisti jį į pensiją. Čia turėtų važinėti tik lengvieji automobiliai ir vaikščioti pėstieji", – paaiškino ekspertas.

Klausimas dėl Biržos tiltui tenkančio krūvio bei jo būklės keliamas jau seniai ir miesto valdžiai yra žinomas. Pagal galiojančius reikalavimus, Biržos tiltas bus tikrinamas ir ateityje.

"Tiltas negriūva, jokiu būdu. Tas senukas dar tarnaus ir tarnaus", – patikino A.Steponavičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

deinis

deinis portretas
Nepalaikau KAZYS ,Klaipėda yra vienas miestas ,kuris turi tik vieną gatvę,tad labai patogus viešojo transporto judėjimas ,patogus autobusams,žmonėms ,tik nepatogus Kaziui ,gal gyvena Tiltų gatvėje ,be to neskaičiuoja pinigų ,jei autobusus nukreipsi šūnkeliais,žmonių patogumais.Idomu ,pokaro ,viskas sugriauta ,sugebėjo pastatyti geležinį tlta ,dabar negali paremontuoti,nesugeba.

T

T portretas
Pakeisi krypti ,kita tilta sugadinsi kokia is to nauda idiotai jei senas reikia pakeisti bet tada ir pavadinimas bus kitas tilto nepatvarus tie tiltai nes juoskilnoti reikia del laivybos

Monika

Monika portretas
Senai būtų laikas pakeisti sunkiasvorį maršrutinį transporto maršrutą Mokyklos gatvės tiltu, o šį pensininką palikti tik lengvajam maršrutiniam transportui.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių