Quantcast

Beveik pusseptinto šimto pasiskiepijusių – saldi dovana

  • Teksto dydis:

Liepos 5–15 dienomis pirmąja doze nuo koronaviruso pasiskiepiję Klaipėdos rajono gyventojai dalyvaus loterijoje, kurioje gali laimėti elektrinius paspirtukus, dviračius, skrydžius oro balionu ir daug kitų prizų. Prie akcijos jungiasi ir vietinis verslas – kepykla „Pyraginė“. Nuo liepos 7 d. (trečiadienio) daugiau kaip 600-ams pirmąja vakcinos doze pasiskiepijusiems Klaipėdos rajono gyventojams dovanojamos dėžutės sausainių-grybukų.

„Labai džiugu, kad verslininkai suvokia skiepų ir bendro imuniteto svarbą ir jungiasi prie iniciatyvos. Nuoširdžiai dėkojame kepyklėlei „Pyraginė“ už saldžias dovanas – po keptų grybukų rinkinuką. Tikimės, kad tai taps malonia staigmena kiekvienam atėjusiam pasiskiepyti. Visi jau pavargome nuo karantino, norime grįžti į įprastą gyvenimą – mokyklas, darbo kolektyvus, todėl turime visi drauge formuoti kolektyvinį imunitetą“, – sako Klaipėdos rajono savivaldybės Ekstremaliųjų situacijų operacijų centro vadovė Rasa Petrauskienė.

Pagrindinė informacija apie loteriją

KAS? Loterijoje gali dalyvauti visi Klaipėdos rajono gyventojai nuo 12 metų, kurie liepos 5–15 dienomis pasiskiepys pirmąja bet kurios iš 4 vakcinų doze.

KUR? Gargždų skiepijimo centre – Gargždų kultūros centre (Klaipėdos g. 15) bei mobiliame skiepijimo autobusiuke.

KADA? Gargždų skiepijimo centre: liepos 5–8 dienomis ir liepos 12–14 dienomis nuo 9 iki 13 valandos, o liepos 9 dieną ir liepos 15 dieną nuo 15 valandos iki 19 valandos.

Mobiliame skiepijimo autobusiuke:

VAKCINA? Gargždų skiepijimo centre bus skiepijama tuo metu turimomis vakcinomis. Mobiliame skiepijimo autobusiuke – „Pfizer“ ir „Janssen“ vakcinomis.

PRIZAI? Iš viso loterijos dalyviams bus išdalinta per 80 prizų. Bus galima laimėti 4 dviračius, 4 skrydžius oro balionu 2 asmenims, 4 elektrinius paspirtukus, 8 knygynų čekius po 20 eurų, 12 pakvietimų važiuoti su kartingais 3 asmenims, 40 pakvietimų 2 asmenims į filmą kino teatre „Minija“, 12 pakvietimų 5 asmenims į Gargždų krašto muziejų.

KAIP DALYVAUTI? Atvykę pasiskiepyti pirmąja vakcinos doze, užpildykite loterijos kortelę, nurodydami vardą, pavardę, telefono numerį. Pildydami loterijos kortelę patvirtinate, kad esate Klaipėdos rajono gyventojas. Loterijos kortelę jums duos skiepui registruojantis asmuo. Pasiskiepiję užpildytą kortelę įmesite į specialią urną Gargždų kultūros centre arba mobiliame autobusiuke. Jums liks lapelis su loterijos kortelės numeriu.

KAIP ATSIIMTI PRIZUS? Loterijos laimėtojai liepos 16 dieną bus renkami atsitiktinės atrankos būdu tiesioginės transliacijos metu Klaipėdos rajono savivaldybės „Youtube“ kanale. Bus skelbiami laimingų loterijų kortelių numeriai, kurie taip pat bus paviešinti Savivaldybės svetainėje www.klaipedos-r.lt. Su laimėtojais taip pat asmeniškai bus susisiekta nurodytais tel. numeriais.

Prizus bus galima atsiimti nuo liepos 19 iki rugpjūčio 5 d. Atsiimant prizus su savimi reikia turėti skiepijimo kortelę, kurioje nurodytas revakcinacijos laikas arba paskiepijimo faktas, jei skiepyta „Janssen“ vakcina. Tokios kortelės išduodamos kiekvienam pasiskiepijusiam asmeniui.

Daugiau informacijos telefonu 8 655 14 095.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jūs geriau

Jūs geriau portretas
kokią bobutę iš kaimo susiraskit kad ji jums tų grybukų tikrų prikeptų. Tai tikrai bus Kažkas. O šitokių ,,falšyvų" ir neskanių kur nuotraukoj pilna Mxsima ir nieks neima. Bandžiau ir aš keletą kartų papirkt - kieti pasistovėje matyt koki pusmetį net glajus sumakliavotas visai ne pagal receptą..Tfu

haha

haha portretas
zemas lygis sitaip brukt eksperimentinius skiepus sekmes ateityje!

O klaipedieciai gali?

O klaipedieciai gali? portretas
Ar galiu is klaipedos atvaziuot, kodel klp tokiu dalyku nera??
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių