Quantcast

A. Barbšys rizikuoti nebijo: susiruošė į susitikimą su parlamentarais

Per patį karantino įkarštį, kai keli Seimo nariai užsikrėtė koronavirusu, o dalis yra izoliacijoje, Klaipėdos mero pavaduotojas Arūnas Barbšys susiruošė į Vilnių susitikti su naujai išrinktais parlamentarais. Esą net ir per pandemiją darbai nestoja.

Klaipėdos vicemero dienotvarkėje vakar buvo vienintelis darbas – "lapkričio 24 d. mero pavaduotojas A. Barbšys bus išvykęs į Vilnių dalyvauti susitikime su LR Seimo nariais".

Ar nebijau dėl viruso? Ne, laikysiuosi visų saugumo reikalavimų.

Ši lakoniška informacija per karantiną kelia ne vieną klausimą.

Kodėl taip rizikuojama ir kokios paslaptys, apie kurias negalima kalbėti telefonu ar nuotolinėje vaizdo konferencijoje, o reikia susitikti akis į akį?

A. Barbšys tikino, kad jokių paslapčių nėra, tik – labai svarbūs neatidėliotini reikalai, kuriuos reikia apsvarstyti gyvai.

"Tiesiog yra projektai, darbai, norisi aptarti jų eigą ir finansavimą. Esame pateikę ne vieną projektą ir negavome pinigų. Apie tai norime kalbėti, taip pat apie Europos Tarybos finansavimą, nes kai kuriuos sumanymus vykdome savivaldos lėšomis, nors jie gali būti remiami valstybės ar europiniais pinigais. Esu suplanavęs kelis susitikimus su potencialiais būsimos Vyriausybės nariais, ne klaipėdiečiais. Ar nebijau dėl viruso? Ne, laikysiuosi visų saugumo reikalavimų", – tikino A. Barbšys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Barbšys tep norėdams

Barbšys tep norėdams portretas
į vicemerus tikriauisia net nepagalvojo kad vietoj šiltos ir malonios vietelės gaus žiaurias girnas kuriomis bus malamas jis pats...:D)

Boo

Boo portretas
Jei Barbšys nebijo nieko, tai mes bijokim Barbšio - neikim į susitikimą.

nu ikas?

nu ikas? portretas
Oi,oi oi, piorni mat, piorni,
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių