Quantcast

Atrakcionus Debreceno aikštėje įrengs kitąmet

Kitąmet į atnaujintas Debreceno ir Pempininkų rajonų aikštes lankytojus vilios vaikų žaidimų įrenginiai: laipynės, sūpynės, karuselės, spyruokliukai ir kt.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos, įrenginių projektavimas artėja į pabaigą. Artimiausiu metu parengtas projektas bus perduotas derinti.

"Darbas vyksta. Dar turime gauti Nacionalinės žemės tarnybos leidimą, kad galėtume pastatyti įrenginius", – tvirtino vadovas.

Viena žaidimų aikštelė bus įrengta Debreceno aikštės prieigose, dvi – Pempininkų. Pastatyti įrenginiai bus įvairūs, pritaikyti įvairaus amžiaus vaikams.

Mažesniems – vienokie įrenginiai žaidimams, vyresniesiems – sporto.

Planuojama pastatyti įvairių laipynių, nedidelių karuselių, horizontalių ir vertikalių sūpuoklių, spyruokliukų.

Tikimasi, kad vaikų žaidimų aikštelės į šias viešąsias erdves padės pritraukti daug lankytojų. Norima, kad šios erdvės nebūtų tuščios ne tik vasarą, bet ir kitu metų laiku.

"Norime, kad mamos su vaikais turėtų kur praleisti laiką. Vaikų žaidimų aikštelės turėtų tapti traukos objektais", – prognozavo direktorius.


Šiame straipsnyje: Debreceno aikštėatrakcionai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Naujakiemis

Naujakiemis portretas
O kada valdžia atkreips dėmesį į šalia esančių namų kiemų šaligatvius,45 metai,kaip nėra keisti,va ten tai tikri ,,atrakcionai”,ir dangos aplink nėra tinkamos,kai nukrenti.Valdžiai tai nerūpi,juk tai kiemai,o ne atvira erdvė,kurią gali visiems parodyti ir pasigirt ką nuveikei .

:)

:)  portretas
šaunu . ačiū . Jei dar pavaikštinėtumėte mieste , gal pamatytumėte ir stagarus "žaliuose plotuose' iki kelių , likusius nepjautus nuo vasaros :)

Keistuolis

Keistuolis portretas
Pats laikas, o tai mamytės su vaikučiais baigia visai okupuoti Vėtrungės stadioną!
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių