Quantcast

Atima žadą: Kalėdų eglės Klaipėdoje įžiebimas iš paukščio skrydžio

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Klaipėdoje buvo įžiebta unikali Kalėdų eglutė. Kviečiame portalo skaitytojus pamatyti, kaip atrodė šventinės žaliaskarės įžiebimo renginys iš paukščio skrydžio.

Filmuotais nuostabaus grožio uostamiesčio vaizdais sužimbant Kalėdų eglei pasidalijo įvykio vaizdo įrašą sukūręs Vykintas Selivončikas.

Bepilotė skraidyklė užfiksavo įžiebimo šventės reginį iš paukščio skrydžio. Taip visu savo grožiu suspindo ne tik kalėdinė žaliaskarė, bet ir specialus spalvingais lankais žibantis tunelis, bet ir namų stogai.

Tikra, auganti, nors dar tik 55 cm aukščio uostamiesio žaliaskarė tapo žiemos pasakai įkvepiančiu muziejiniu eksponatu.

Kalėdinę uostamiesčio eglutę puošia veidrodiniai dviejų eglių kontūrai.

Teatro aikštės puošmena tapo ir šviesų instaliacijos tunelis „Laiko spalvos 770“. Jis skirtas artėjančiam Klaipėdos 770 metų jubiliejui. Latvio Janis Petersons instaliacija veiks nepertraukiamai, tačiau kas pusvalandį aikštės lankytojus pasitiks specialūs muzikos ir šviesos pasirodymai. Tunelio ilgis beveik 30 metrų.

Eglutės įžiebimas palydėtas Kalėdų Senelio vizitu ir muzikos garsais.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš vien žiūrėdamas

Aš vien žiūrėdamas portretas
į šitas nuotraukas stebiuosi kas galėjo sugalvot tokią beskonybę ir jovalą?

suprasti

suprasti portretas
reikėtų, kad paprasti klaipėdiečiai žiūri į eglę ne iš paukščio skrydžio. Eglės Klaipėdoje nėra, bent jau Teatro aikštėje nėra Kalėdų eglės. Yra perskeltas į dvi dalis plastiko gabalas.

Klpd.

Klpd. portretas
Labai simboliška: Tamsioje aikštėje aplinka ir trys juodosios galios monstrų luitai puola Ekologiją - Eglutę kuri spėjo tik tiek išaugti.:D) Taip kaip nespėja išaugti mieste normalus lietuviškas medis o daugiamečiams iš viso neleidžiama būti. Slenkantis, naikinantis, neišvengiamas savanaudžių valdininkų sprendimų Buldozerio simbolis
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių