Quantcast

Artėjant Vėlinėms miesto vežėjai ragina gyventojus nelipti į perpildytus autobusus

  • Teksto dydis:

Artėjant Visų šventųjų ir mirusiųjų pagerbimo dienoms padaugėjo gyventojų, ypač senyvo amžiaus, kurie iš anksto važiuoja aplankyti artimųjų kapų į Joniškės ir Lėbartų kapines. Miesto vežėjai ragina saugoti save bei kitus ir nelipti į pilnus keleivių autobusus – palaukti, kol atvažiuos kitas.

Miesto vežėjai giria klaipėdiečius, kurie kapines šiemet lanko nelaukdami lapkričio 1–2 d., tačiau sparčiai augant užsikrėtusiųjų COVID-19 skaičiui primygtinai prašo laikytis saugaus atstumo ir nelipti į pilnus autobusus.

Klaipėdos miesto savivaldybė informuoja, kad į Lėbartų kapines veža ir proginis 111-asis autobusas, autobusų yra tiek, kad keleiviams nereikėtų autobuso laukti ilgiau nei 10 min. (nukrypimai galimi tik dėl eismo sąlygų).

Į Joniškės kapines dažniau važiuoja 17 ir 18 maršrutų autobusai. Todėl prašoma nelipti į pripildytą autobusą, o palaukti kito. Ypač vyresnio amžiaus keleivių kelionei prašoma rinktis tą laiką, kuomet keleivių srautai yra mažesni – iki 9 val. arba po 14 val. (iš miesto) o „karštuoju“ laikotarpiu tarp šių valandų palaukti autobuso, vežančio mažiau keleivių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilija

Vilija portretas
Maldaujam. Na uždarykit tas kapines nuo šitų aktyvių senolių! Ilgiau gyvens, nebent nenorit pensijų mokėt...

Ltu

Ltu  portretas
Taip, naudokitės etaksi, o ne bolt. Naudokitės Lietuvos taksi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių