Quantcast

Apdovanotas naujasis Klaipėdos baseinas

  • Teksto dydis:

Lietuvos sporto vadybos apdovanojimuose, nominacijoje  „Metų sporto infrastruktūros objektas“, pirmąją vietą nuskynė naujasis Klaipėdos baseinas.

Trečius metus vykstančius apdovanojimus inicijuoja Lietuvos sporto federacijų sąjunga. Paraiškas iki lapkričio 11 d. teikė mūsų šalies sporto organizacijos. Visas gautas paraiškas apibendrino ir ne mažiau kaip po 3 pretendentus kiekvienai nominacijai visuomenės balsavimui išrinko Lietuvos sporto vadybos apdovanojimų darbo grupė. Vertindama kandidatus, darbo grupė atsižvelgė į profesionalumo, novatoriškumo, kūrybiškumo, vadybos efektyvumo kriterijus. Balsuoti už kandidatus galėjo visi norintys naujienų portale DELFI.

Visuomenės balsai nulėmė 33 proc. galutinių rezultatų. Nugalėtojams buvo įteikti skulptoriaus Kęstučio Musteikio sukurti specialūs prizai. Laikydamas uostamiesčio baseinui skirtąjį, Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas neslėpė džiaugsmo. „Jaučiu, kad padarėm viską, ką galėjom, kad turėtume šį objektą per įmanomai trumpiausią laiką. Tikiuosi, kad tai, ką padarėme, klaipėdiečiai vertina teigiamai. Be to, šio objekto visi labai laukė, o lūkesčių pildymas Lietuvos šimtmečio ir Sporto metų progomis – dvigubas džiaugsmas visiems“, – sakė jis. S. Budinui pritarė ir baseino direktorė Aida Aleksandrovienė. Anot jos, gauti tokį apdovanojimą – garbė, džiaugsmas, pasididžiavimas ir puiki motyvacija judėti į priekį bei pateisinti pelnytą vardą. 

Vienas moderniausių Baltijos šalyse, tarptautinės plaukimo federacijos (FINA) reikalavimus atitinkantis baseinas su sveikatingumo centru duris atvėrė 2018-ųjų vasarą. 10-ies plaukimo takelių, 50 m ilgio baseinas tarnauja tiek profesionalių sportininkų, tiek plaukimui bei vandens pramogoms neabejingų gyventojų poreikiams.

Be olimpinių matmenų baseino, naujajame objekte taip pat įrengta profesionalių narų rengimui pritaikyta nardymo šachta, specialus treniruoklis plaukikams ruošti,  SPA zona, o rudenį atidaryta ir sporto salė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siaip

siaip portretas
Puiki pergale kai dalyvauja vienas sportininkas-dalyvis to svorio kategorijoje. Čia tas pats kaip – laimėjau pirma vieta- buvau geriausias. O priėjęs Kinziulis klausia : o kiek dalyviu buvo? Vienas buvau – atsako aukso medaliu pasipuošęs juodas puodas. Geda yra žiūrėti i ši baseiną. Jo lygmuo lik vidurinės mokyklos baseinas o ne - miesto viena iš pagrindinių sporto infrastruktūros dalių. Visa statinis, jo detalės, pradedant pigios konstrukcijos plastmasinėmis žiūrovu kėdutėmis baigiant kitomis interjero detalėmis lik prasčioku buveinė. Kad ir kiek norėtųsi matyti ji iš pozityvios pusės tačiau nėra čia kuom girtis, nebent kad atsirado vieta kur galima žiema paplaukioti bet tik ne tai kad šis statinis yra reprezentuojantis Klaipėdos miestą.

se

se portretas
tris mėnesius ten nebuvau. Galbūt jau sutvarkė statybinį broką - vandens nutekėjimą dušų kabinose. Labai nemalonu būdavo maudytis apsemtomis kojomis.Sėkmės

R

R portretas
Labai zavi kameros dusu patalpose. Pirma vieta vien uz tai!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių