Quantcast

Administracijos direktoriaus pavaduotojas pažadais nesimėtė

Klaipėdos administracijoje tik kojas apšilti spėjęs naujasis administracijos direktoriaus pavaduotojas Andrius Dobranskis daugžodžiauti nenusiteikęs. Viešame prisistatyme jis patikino, kad, atėjus laikui, vietoj skambių pažadų kalbės nuveikti darbai.

Trečiadienį Klaipėdos miesto administracijos direktorius Gintaras Neniškis pristatė jo dešiniąja ranka tapusį ir kol kas vienintelį pavaduotoją.

A.Dobranskis bus atsakingas už investicinių projektų priežiūrą, įgyvendinimą ir jų kontrolę.

Naujai paskirtas pavaduotojas teigė gerai suvokiantis, kad tai atsakingos pareigos ir jaučiasi pasiruošęs susidoroti su iškilsiančiais iššūkiais.

"Pirmomis dienomis vyksta intensyvūs susitikimai, įsivažiavimas į situaciją, tenka per save perleisti didelį srautą informacijos. Kai kurie darbai prasidėjo prieš kelerius metus, tad reikia suprasti visas procedūras, kokia situacija yra šiandien. Turime susitarti su politikais ir išskirti koalicinės programos pagrindinius prioritetus. Darbų laukia tikrai daug", – kalbėjo pavaduotojas.

Paklaustas, kodėl yra tinkamas vykdyti šias pareigas ir atstovauti miestui, A.Dobranskis išliko kuklus.

"Apie save šnekėti nesu linkęs, geriau tegul kalba darbai. Turbūt geriau tai padarytų mane delegavę žmonės", – teigė pašnekovas.

Pats administracijos direktorius tikino esąs užtikrintas, jog pavaduotojo asmeninės savybės ir anksčiau įgyta patirtis versle leis į procedūras pažvelgti kitu rakursu, operatyviau rasti problemų sprendimus.

Iki pavaduotojo paskyrimo ant G.Neniškio pečių krito nemenkas krūvis.

Kol bus paskirtas antrasis pavaduotojas, jo darbus iš dalies perims A.Dobranskis.

Administracijos direktorius G.Neniškis atskleidė, kad su kai kuriais iššūkiais susidoroti lengva nebuvo.

"Daugiausia pastangų dedame strateginio plano ir biudžeto techniniam pakeitimui. Siekiame, kad projektams, kurie mieste vyksta sklandžiai, netrūktų finansavimo. Anksčiau buvo pernelyg ambicingai sudarytas planas ir biudžetas, galbūt kai kurių procedūrų, projektų terminus lėmė artėjantys rinkimai", – svarstė G.Neniškis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Brianna

Brianna portretas
Šiemet 2019 m. Man buvo toks palaimingas, kad Dievas man suteikė pagrindą laimingai vėl gyventi po to, kai buvo pertrauktas širdis 3 mėnesius, kai mano vyras nepaisė manęs ir grįžo į savo šeimininką. Aš patyriau ir išgyvenau visus emocinius kankinimus, nes aš negalėjau gauti jokios pagalbos, kad galėčiau sugrąžinti savo vyrą, kol mano kolegos, kuri man suteikė jai visišką įsitikinimą, kad jis gali padėti man. Aš susisiekiau su dr. Wealthy ir klausiausi jo žodžių ir sekėjau jo pateiktais nurodymais. Ar galėtumėte manyti, kad mano vyras sugrįžo namo per 12–16 valandų, kaip sakė jis ir šiandien, mano santuoka atkurta ir dėkoju, dėkoju ir dėkoju Dievui, kad naudojosi dr. sulaužyta santuoka. Ar yra kas nors iš ten, kuriam reikia grįžti prie jo ar jos mylėtojo, ar jam reikia bet kokios pagalbos? Tada aš siūlau jums susisiekti su Dr Wealthy dabar per savo el. Pašto adresą: wealthylovespell@gmail.com ARBA jūs taip pat galite jį sušaukti +2348105150446 daugiau informacijos. Dievas palaimins
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių