Quantcast

30-ojo jubiliejaus proga – V. Grubliausko sveikinimas KVJUD bendruomenei

  • Teksto dydis:

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos bendruomenei 30-ojo jubiliejaus proga Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas siunčia sveikininimus.

„Miela Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos bendruomene,

Garbūs vienintelio Lietuvos jūrų uosto kūrėjai ir statytojai,

Nuoširdžiai sveikindamas visą KVJUD bendruomenę garbingo 30-ojo jubiliejaus proga noriu drąsiai pasakyti, kad tai ne tik uosto direkcijos ir visos šios bendruomenės gimtadienis, bet kartu tai ir reikšminga šventė uostamiesčiui bei jo gyventojams, nes bendrų miestą ir uostą jungiančių vizijų, siekių, planų bei ambicijų yra gerokai daugiau nei kasdieniame gyvenime kylančių iššūkių ir diskusijų kontekste dar tebeieškomų abiem pusėms prasmingų ir naudingų sprendimų.

Lietuvoje esame vienintelis uostamiestis, tad ir mūsų santykiai, bendravimas, gyvenimas tame pačiame mieste, prie tos pačios jūros yra unikalūs ir specifiniai, taigi puikiai suprantame – nelabai kas dar Lietuvoje patars ar pamokys, turime daryti patys ir drauge. Džiaugiuosi ir tvirtai įsitikinęs teigiu, kad darome tai kasdien ir nuoširdžiai, aktyviai ir atsakingai, suprasdami vienas kito misiją ir jos svarbą, ne tik klausydami, bet ir girdėdami vienas kitą, kad ir kaip kam nors iš šalies atrodo ar norėtųsi kitaip.

Linkiu mums ir ateityje pagarbiai, dalykiškai, jautriai derinti miesto ir uosto kursą bei pagrindinių siekiamybių koordinates, jautriai klausyti ir atsakingai girdėti vienam kito balsą, branginant tą unikalią miesto ir uosto bendrystę bei kaimynystę, nuoširdžiai linkint gero ir gėrio vieni kitiems, padedant tai pasiekti ir tą sukurti.

Jau esu sakęs, bet drįsiu dar kartą pakartoti savąją mintį – kas mato uostą kaip savo priešą, negali savęs vadinti ir uostamiesčio draugu. Tad išlikime draugais, bičiuliais, kolegomis ir bendraminčiais puoselėjant, gražinant mūsų uostamiestį, Klaipėdą mylinčiais ir jos bendra ateitimi besirūpinančiais klaipėdiečiais!

Kurkime, gerbkime, branginkime“, – sakoma V. Grubliausko sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių