Quantcast

2023-ieji bus Klaipėdos krašto metais

Grįžti į straipsnį

?

? portretas
Gal vietiniams gyventojams iki tol dovaną padarysit ir visus svetimuosius, kurių nė kvapo 1942 m surašymo metu nebuvo, išsiųsit atgal iš kur atsirioglinę jie patys ir dar palikuonių išsigimusių užveisę yra? Vis kabo ant Lietuvos kaklo parazitai, senutės pigios rusakalbės prostitutės sugebėjusios fiktyvius darbo stažus Sodroj nusipirkti, nėra dirbusios nė dienos realiai, kai kurios, tiesa yra baracholkėj stovėjusios, bet mokesčių nemokėjusios nei LTSR, nei LR. Dabar ima solidžias visai neužtarnautas pensijas eurais, išsirūpinusios nemokamas paslaugas, socdarbuotojai ateina į jų namus ir jomns išvalo jų š... jos pačios negali, niekada to nedarė, kaip gyveno iki tol, žinom - kalnuose nešvaros, bet visų buvo snukiai nugrimuoti, nagai lakuoti, šukuosenos trijų aukštų - davei išgert - ir kacapė tavo, davei dar - dulkinos net su žydpala.iais, net su šunimis...KADA APVALYSIT MIESTĄ NUO BRUDO?

Ponai

Ponai portretas
Kodel nepanagrinet aneksijos,po to sekusios sovietines okupacijos,,vokieciu tautybes asmenims taikyto etninio valymo principu,kur pasizymejo ir atvykeliai SSSR kolonistai,beje ir lietuvos is LTSR teritorijos.Verta paieskoti archyvuose Vokietijos atsisakymo nuo savo teritorijos dalies-Kionigsbergo ir Memelando krastu.Tik nugaletoju ir paveldetoju pasaka ,o gal ir laikina brukama i neislavintus protu,kad tai vsio zokonno,nors Vokietijos pokariniai parlamentai sio klausimo nesvarste ir atplestu teritoriju nelaimina.Sedeti ant uzminuotu lenkisku Wilno ir vokisku Memeland zemiu ,sypsotis,meluoti yra tik fikcija,gal but ir laikina,nes ISTORIJOS SPIRALE SUKASI ir ji tam tikru laiku tampa nebekontroliuojama...Sventes turi but tikros ir svest reikia garbingus klausimus,o ne Krymo lygio fikcija....

to 100m.ANEKSIJA

to 100m.ANEKSIJA portretas
Aneksija – svetimos valstybės teritorijos prijungimas prie savosios.Okupacija – užėmimas svetimos teritorijos, paprastai karine jėga.Kalbekim istoriškai...

100m. ANEKSIJA

100m.  ANEKSIJA portretas
Nuo senu laiku Klaipedos Krastas buvo aukstesne pragyvenimo ir kulturos lygis nei lietuvoje. Na taip, lygiai 100m. kai lietuva aneksavo Klaipedos krasta. O aneksija buvo su sukileliais ir ginklais... Dabar sakysite ka cia as nusisneku....? O Krymas, kaip ? Juk Rusija prijunge Kryma i rusijos sudeti, o ne aneksavo, kaip musu tautieciai sako, kad okupavo.

4

4 portretas
Žmonės turi vieną kraštą - Žemė

komentatorius

komentatorius portretas
Toks sprendimas priimtas, atsižvelgiant į tai, kad 2023 metais bus minimos Klaipėdos krašto prijungimo prie Lietuvos ir 1923 metų sukilimo 100-osios metinės.Idomu nuo ko,kas ir kada atjungė Klaipėdos krašta,kad prijungti prie Lietuvos?1923 metų sukilimo?!sukyla to paties krašto pilieciai,o ne svetimos valstybes kariškiai.

ech

ech portretas
nemokat rašyti, Klaipėdos Kraštas, o skelbsit jo metus...

Hihi_Memel

Hihi_Memel portretas
Tai turbut akupantai atsitrauks???_hihi

Galerijos

Daugiau straipsnių