Quantcast

2020 metų kontrastai: svarbiausi įvykiai Klaipėdoje

Grįžti į straipsnį

Prancei

Prancei portretas
18 a. pradžios surašyme tavo pavardė buvo? Ne? Tada nei tu klaipėdietis, nei tu ką. Niekam neįdomus esamų partinių ar idėjinių priklausomybių vardijimas.

Pranas

Pranas portretas
O svarbiausias įvykis yra tas, kad klaipėdiečiai buvo ir liko klaipėdiečiais. Ir jokie virusai ar radiacijos klaipėdiečių neperdibs į bulbašnykus, gandragalvius ar koloradinius. Laimingų 2021 metų!!!

nieko ypatingo ir viskas taip pat

nieko ypatingo ir viskas taip pat portretas
Papasakojo savo istorija, bet nevisi taip gyvena kaip tavo seima:-)))

nieko ypatingo ir viskas taip pat

nieko ypatingo ir viskas taip pat portretas
Kaip nešė tėvukams sūneliai savaitei laiko maitintis po vieną batoną, o sau iš tų pačių tėvų kišenės savaitei dėžę pigaus nekokybiško alaus, nuo kurio pusė šešių būna jau 25-33 m sulaukus, taip viskas ir liko. Tiesa, dabar tie "sūneliai" dar ir be darbo, todėl batonus perka būtent tomis prekybcentrių darbo valandomis, kada turi progą ten pat dar ir apžiūrėti riebesnes narkomanių dukras, kurios tą patį vakarą parduodamos už cigaretę ar jei prašmatnesnės - už kvaišalų suktinę, sandėris tuose pačiuose prekybcentriuose ir įvyksta, tarpininkauja nudėvėti senjorai, kurie už tarpininkavimą gauna iš narkomanių masažą su laiminga pabaiga - ir visi laimingi "laisvės' mieste bei beveik pajūrio kurorte- Klaipėdoje. Ir nemėginkite kištis ar trukdyti - čia seniai kam reikia ir kas netingėjo susikurtas rojus, o gal net išsivysčiusio socializmo perėjimo į idiotizmą būvis, kur laimingi absoliučiai visi: močiutės pasididino turimas santaupas maždaug 30-45 proc., nes irgi kur reikia patarpininkavo.

Graži apžvalga

Graži apžvalga portretas
Tikiuosi pasikeis situacija dėl žuvusių miesto ribose, kur taip matyta, kad mieste dažniau nei per du mėnesius žūva žmogus, ir vagysčiu neatskleidimo mastas tragiškas, laikas atsakingiems tarnybų vadovams užleisti išsėdėtus krėslus...

Pusę milijono į balą

Pusę milijono į balą portretas
Tradicijos tęsiaisi - 461 tūkst. eurų už tai, kad projekto įgyvendinti neįmanoma ar nereikia - ne pirma tokia pinigų skalbykla. Galėjo už tą sumą kiemuose įrengti parkavimo vietų arba išasfaltuoti Paryžiaus komunistų gatvę. Lopyta perlopyta banguota kaip jūra - nelygu Bezdonyse gyventume, o ne geriausiame Europoje mieste Klaipėdoje.

Ežiukas rūke Marabu

Ežiukas rūke Marabu portretas
Klaipėdoje - tikri pandeminiai Naujieji. Gyvenu aukštai - matau pusę Klaipėdos per langus, tad galvojau bent pasižiūrėsiu per balkoną ferejervekų, bet pakilo toks tiršas rūkas, kad girdėjau tik sprogimus lyg per karą. Iš pradžių dar kieme galėjau matyti kaimynų saliutą, o paskui pakilo dūmai ir palikau visiškai kaip ežiukas rūke. Dabar valstiečiai ir kiti jedinstvos galės vėl apkaltinti Landsbergį už saliutui netikusį orą. Sveikinu visus su Naujaisiais, linkiu pasikiepyti, nepaisant visokių kepenių grasinimų. Nebūkime begemotais, kurie bijo skiepų.

Galerijos

Daugiau straipsnių