Quantcast

Vietoj serenadų – koncertas „Meilė keičia viską“

  • Teksto dydis:

Žiemą traukdami serenadas po mylimosios langais, rizikuotumėte pasigauti gripą.  Tuo tarpu romantiškam Valentinos dienos vakarui pakanka visai nedaug: tiesiog paimti savo mylimą žmogų už rankos ir vasario 14 d. 19 val. atsivesti į koncertą „Meilė keičia viską“ LMTA Klaipėdos fakulteto koncertų salėje.

Širdis užplūdus gražiausiems jausmams, bus smagu drauge pasvajoti skambant Miuzetės valsui ar Mimi arijai iš Giacomo Puccini operos „Bohema“. Aistros prieskonių vakarui neabejotinai suteiks Kankanas iš Jacques‘o Offenbacho operetės “Orfėjas pragare” bei Astoro Piazzolos tango „Oblivion“ („Užmarštis“).

Valentino dieną pasiryžusioms švęsti poroms bei visiems meilės besiilgintiems ištraukas iš operų ir operečių dainuos puikūs Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro solistai: Rita Petrauskaitė, Loreta Ramelienė, Modestas Narmontas ir Aurimas Raulinavičius. Teatro orkestrui diriguos maestro Vladimiras Ponkinas, vedantis muzikantų meistriškumo pamokas visoje Europoje.

Atlikėjai žada, kad koncerto skleidžiama meilės magija nuneš ten, kur norisi būti mylimam ir pačiam mylėti, o sunkus išsiskyrimo kartėlis pasimiršta. Nostalgiškos melodijos suteiks jėgų vėl tikėtis tos nepakartojamos akimirkos, kai nebebijai kitam žmogui atverti savo pažeidžiamą sielą. Iš pirmo žvilgsnio – velniškai sentimentalu, užtat kaip skaidru ir tikra… Nes meilė keičia viską.



NAUJAUSI KOMENTARAI

genovaite

genovaite portretas
Puiku

Vaida

Vaida portretas
O koks grožis!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių