Quantcast

Vienos knygos terapija: pokalbis su gyvenimo provokatoriumi internete

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto savivaldybės Imanuelio Kanto viešosios bibliotekos renginių ciklas „Vienos knygos terapija“ kitą savaitę persikels į virtualią erdvę, kurioje publikos lauks intriguojantis susitikimas su motyvacinių bestselerių autoriumi Alexu Monaco.

Svečias papasakos apie savo kelią į motyvatoriaus veiklą ir pateiks patarimų, kaip padėti sau ir gyventi ne tik prasmingai, bet ir laimingai.

Galbūt ne visiems lietuviams A.Monaco yra žinomas, tačiau socialiniuose tinkluose šį gyvenimo mokytoją seka net 100 tūkstančių sekėjų. Alexas kasdien žmonėms dalija patarimus, kaip pakeisti savo gyvenimą ir prisišaukti sėkmę. Tiesą sakant, jis iš to gyvena.

Gyvenimo provokatoriumi vadinamas A.Monaco (Aleksandras Chudinskis) gimė 1979 m. Šilainiuose, Kaune. Jis yra verslininkas, penkių motyvacinių bestselerių autorius, lektorius, 3K pokyčių sistemos ir „Granatos metodo“ kūrėjas, laimingos.lt, socialinio projekto „Gyvos moterys“ ir ADF studijos įkūrėjas, tinklaraštininkas (monaco.lt), padėjęs tūkstančiams žmonių išlipti iš emocinės duobės ir atsikratyti standartinio mąstymo. A.Monaco ir jo partnerių sukurti internetiniai saviugdos mokymai (Onbo) 2014 m. buvo apdovanoti JAV Masačiusetso technologijos universitete.

Alexo teigimu, žmonės labai klysta, siekdami gyvenime laimės: „Namai, įtakingi draugai ar net antrosios pusės paieškos yra trumpalaikiai dalykai, kurie nepakeis gyvenimo“, – įsitikinęs jis ir siūlo daugiausia galvoti apie globalius tikslus – asmenybės pokyčius ir emocinio intelekto lavinimą, kurie ir yra kelias į laimę.

Balandžio 21 d. 20 val. Klaipėdos miesto savivaldybės I.Kanto viešosios bibliotekos Pempininkų padalinys kviečia prisijungti prie pokalbio su A.Monaco internete. Tiesioginio pokalbio transliacija vyks uždaroje „Facebook“ grupėje „Pokalbis su Alex Monaco“ https://www.facebook.com. Biblioteka ragina nepraleisti progos pasisemti žinių ir jungtis į grupę. Narių skaičius ribotas.

I.Kanto viešosios bibliotekos projektą „Kipšo“ išvarymas, arba patyriminė savigalba“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
Yra paklausa - bus ir pasiūla. Matyt yra tų, kurie atkišę ausis ir pinigines, blaškosi kaip vištos be galvų. Todėl atsiranda tokių, kurie apkabina tas ausis makaronais ir susirenka pinigus. Juk durnių ir bažnyčioje muša. Gaila tik, kad žiniasklaidai trūksta atsakomybės reklamuojant tokius "guru"

senjoras 50 m

senjoras 50 m portretas
Del 2014 ir Onbo. Tai radau kad ten buvo tik MIT Bootcamp(stovykla) ir toks 50 startuperiu susirinkus zaidimukas, Onbo antri buvo. Tai prie ko cia rimti apdovanojimai nzn :D

Š

Š portretas
Klaipėdoje madoje visokie influenceriai. paskaitykite giedraitytės koncepcijas, Šeiko koncepcijozas ir pažiūrėkite jų renginius. juokinga. Kai žmonės skurdūs dvasia, pradeda maskuotis prašmatniais žodžiais.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių