Quantcast

Uosto molą nušvietė ugningas „The Roop“ šou

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje netrukus bus pradėti rekonstruoti visų miestiečių ir miesto svečių pamėgti bangolaužiai, vadinamieji molai. Šio Klaipėdos uosto ir miesto simbolio atnaujinimo pradžią pažymėjo „Eurovizijos“ konkurso dalyviai „The Roop“.

Uosto direkcija, miestui dovanojusi koncertą, nuoširdžiai dėkoja neįprastoje koncertams vietoje tikrą ugnį užkūrusiai grupei „The Roop“ ir visiems, kurie nuotaikingai, linksmai, bet ir saugiai, šėlo Melnragėje, prie šiaurinio molo.

Prieš pusantro šimto metų pastatytus pietinį ir šiaurinį bangolaužius rekonstruoti ir atnaujinti planuojama per trejus metus. Kurį laiką, dėl vykstančių darbų, kai kurios molų vietos nebus prieinamos visuomenei, tačiau bus stengiamasi, kad šie statybos darbai vyktų operatyviai.

Organizatorių nuotr.

Po rekonstrukcijos molai vėl bus atviri visuomenei, ant paaukštinto pietinio bangolaužio Smiltynėje planuojama įrengti dvi apžvalgos aikšteles gyventojams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimai

klausimai portretas
Kiek kainavo uosto direkcijai šis koncertas ? Klaipėdos žurnalistams neužteko proto pasidomėti šiuo klausimu? O gal tai valstybės įmonės užsakyta reklama?

Kl

Kl portretas
Koncertas buvo tikrai geras....malonu buvo tai matyti ir girdėti...

>

> portretas
Manau,Is "reklamos" uzsakymu gyvena, .. Ir tie ir tie, aptarnauja ... ,30 metu praejo,bet ...,MUSU pinigai "ju" kisenese, ... aptarnaujantiems,... Kokie,abieju, tikslai,kaip manot ? .
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių