Quantcast

Šeštadienį „Švyturio arenoje“ – laukiamiausia mados ir grožio mugė „Design for life“

  • Teksto dydis:

Rudeniui įsibėgėjant pradedate drabužių, aksesuarų, grožio priemonių ar interjero detalių paieškas? Turime Jums džiugią naujieną – šeštadienį viską rasite vienoje vietoje.

Į Klaipėdos „Švyturio areną“ atvyksta didžiausia nemokama mados ir grožio mugė „Design for life“. Nuo drabužių iki kosmetikos po vienu stogu sutraukiantis nemokamas renginys taps tikra atgaiva rudeniškam šeštadieniui.

Arenoje virš 150 mados ir grožio specialistų

Šeštadienį nuo 10 iki 17 valandos vyksianti mados ir grožio mugė „Design for life“  po vienu stogu sujungs per 150 mados ir grožio kūrėjų, kurie į „Švyturio areną“ atvyks ne tik iš Lietuvos, bet ir Latvijos. Kosmetika, grožio priemonės, drabužiai, aksesuarai, papuošalai, rankinės, avalynė, vaikiški ir vyriški drabužiai, interjero detalės – tokia gausa pasiūlymų pasitiks mugės lankytojus.

Sezono tendencijos po vienu stogu

Domiesi, kokie audiniai, spalvos ir siluetai bus aktualūs šaltuosius metų sezonus? Ieškai priemonių savo plaukams, kūnui ar odai? Svarstai kokiomis detalėmis atnaujinti interjerą? „Švyturio arenoje“ nuo grožio iki mados sujungsiančioje mugėje bus pateikiamos ir sezono aktualijos. Vienoje vietoje šimtus prekės ženklų subursiantis renginys kvies ne tik pasigrožėti naujomis gerai žinomų prekės ženklų kolekcijomis, bet ir atrasti naujus dar nematytus prekės ženklus.

Lankytojams – išskirtinis pasitikimas ir veiklos

Nemokamu įėjimu bei gausybe prekės ženklų vienoje vietoje viliojanti mados ir grožio mugė „Design for life“ pirmuosius savo lankytojus pasitiks ir su dovanomis. Nuo 10 valandos „Švyturio arenoje“ organizuojamoje mugėje bus dalinami žurnalai. Negana to, specialiai šiame renginyje bus įrengta kūrybinė atsipalaidavimo erdvė, kurioje „Meno psichologijos centro“ pagalba bus piešiama ant rankų.

Tad jei dar svarstai, ar paskirti savo šeštadienį madai ir grožiui, nedvejok. Nemokamas renginys duris atvers jau rugsėjo 22 dieną, šeštadienį, nuo 10 iki 17 valandos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Monika

Monika portretas
Kad muge supratau,o angliskai ne,kur musu valstibine kalba?

Anonimas

Anonimas portretas
tikrai,tikra tiesa-kur dingo lietuviski pavadinimai,ar vis dar mandravojam-kokie mes protingi.visai nebejuokinga....budavo tik rusiski,o dabar angliski ir vel...kas kaltas...

fantazija

fantazija portretas
O pavadinimo lietuviško negalima sugalvoti? Ar čia jau mada tapti Europos sostine: kultūros, jaunimo, sporto ir kt.. Tai gal jau ir mados Europos sostine ketina Klaipėda būti?;-) Kuo esame iš tikrųjų neseniai užuodėme....
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių