Quantcast

Šeštadienį klaipėdiečiai šėls D. Montvydo koncerte

  • Teksto dydis:

Vasarą atgimęs uostamiesčio naktinių klubų flagmanas „Dr. Who“ ir rudens savaitgalių naktimis neleidžia atvėsti klaipėdiečiams.

Šį šeštadienį, rugsėjo 23 d., klubo svečių laukia neeilinis pasirodymas, kurį surengs vienas iš „aukščiausios lygos“ Lietuvos atlikėjų – Donatas Montvydas. 

Kelissyk į „Eurovizijos“ aukštumas bandžiusiam kopti D. Montvydui pavyko pasiekti, kad jo vardas ir muzika taptų pažįstami ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio rinkose.

Ypač stiprų impulsą karjerai Europoje davė Donny Montell pseudonimu besivadinančio atlikėjo vasarą išleistas ir didelio populiarumo sulaukęs singlas „Move Your Body“. Padirbėjęs su skandinavų prodiuseriais Stokholmo įrašų studijose, Donatas sako priartėję prie savo tarptautinės muzikinės karjeros svajonės, tačiau nėra prieš pasidalinti sukaupta patirtimi su vietos klausytojais.

Pasak D. Montvydo pasirodymo klube „Dr Who“ organizatorių, būtent šis tarptautinis singlas „Move Your Body“ duos startą ir atitinkamą toną ateinančio šeštadienio nakties linksmybėms klube.

Visam pasirodymui Donny Montell yra paruošęs klubinę žinomiausių savo solinių dainų programos versiją, todėl tai bus du viename – ir garsaus atlikėjo koncertas, ir naktinis „pajudėjimas“, kokie „Dr. Who“ klubo lankytojams yra gerai pažįstami. 

Šis įvykis dėmesio vertas dar ir dėl to, kad tokie klubiniai pasirodymai D. Montvydo koncertų grafike nėra dažni. Šios metus jis užbaigs antrąją Kalėdų dieną vieninteliame šou „Donatas Montvydas Kalėdos LIVE“ Kauno „Žalgirio“ arenoje.  Tačiau iki tol dar laukia šio šeštadienio naktis „Dr. Who“ klube, bilietus į kurią jau dabar platina  bilietai.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių