Quantcast

„Sel“ koncertą Klaipėdoje vainikuos įspūdingi fejerverkai

  • Teksto dydis:

Likus mažiau nei mėnesiui iki liepos 5-ąją įvyksiančio grandiozinio "Sel" koncerto Klaipėdos vasaros estradoje, Egidijus Dragūnas atskleidžia vis daugiau detalių apie artėjantį renginį. Gerbėjai jau nekantrauja išvysti rekordinio dydžio sceną bei kiekvienai dainai ruošiamas originalias vizualizacijas. Negana to, susirinkusieji išvys ir įspūdingus fejerverkus, kurie dangų papuoš koncerto pabaigoje.

"Grupės "Sel" gerbėjai žino, kad kaskart organizuodami koncertą netaupome ir pasistengiame nustebinti naujais ir itin originaliais sprendimais. Šįkart ir vėl bus ką prisiminti: renginį užbaigsime didžiuliais fejerverkais. Jei esate matę fejerverkus, kuriais Klaipėda pasipuošia per Jūros šventę, tai mūsiškiai savo dydžiu ir kaina bus net keturiskart įspūdingesni", - sakė Selas.

Grupės "Sel" gerbėjai jau įprato, kad kiekvienas koncertas pranoksta prieš tai buvusį ne tik garsu ir šviesomis.

"Vasaros estradoje pastatysime tokią sceną, kokios Lietuvoje dar nebuvo. Jos plotis sieks 40 metrų, aukštis bus 12 metrų. Galiu atskleisti, kad už tiek, kiek sumokėsiu nuomojantis šią sceną, išeitų visiškai naujas mersedesas", - jau anksčiau yra pasakojęs E. Dragūnas.

Atlikėjas primena, jog internetiniame puslapyje Ticketpro.lt parduodami jau paskutiniai bilietai į koncertą ir ragina nepasitikėti asmenimis, kurie šiuo metu ar renginio dieną perpardavinės bilietus.

"Jau dabar gaunu daug informacijos apie tai, jog fanai, susigundę nusipirkti bilietus paskutinę minutę, vėliau sužino, kad sukčiai juos apgavo ir bilietai negalioja. Nebūkite naivūs ir nepasitikėkite nepažįstamais žmonėmis", - dar kartą primena grupės "Sel" lyderis.

Bilietais į koncertus prekiauja "Ticketpro".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių