Quantcast

Prasidėjo atranka į jaunimo alternatyvios mados festivalį

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 8 d. Palangoje įvyks trečiasis jaunimo alternatyvios mados festivalis "IKRA MADA KILiMAS". Pristatyti savo kūrybą renginyje kviečiami 14 - 20 m. dizaineriai iš visos Lietuvos.

"IKRA MADA KILiMAS" – tai jauniesiems mados kūrėjams skirta platforma, suteikianti galimybę pristatyti savo kūrybą viešai, išgirsti profesionalų komentarus bei įvertinti savo ateities galimybes mados pasaulyje. Šių metų festivalio tema – laisvė. Visas festivalyje pristatytas kolekcijas vertins profesionalių dizainerių komisija, o pirmų trijų vietų nugalėtojų lauks prizai.

Šiemet festivalyje planuojamos kūrybinės dirbtuvės, susitikimai su žinomais Lietuvos dizaineriais, Vilniaus dailės akademijos ir Vilniaus kolegijos atstovais,  paskaitos ir kiti užsiėmimai.

Praėjusiais metais iš 21 atrankoje dalyvavusios kolekcijos profesionali komisija atrinko 13 festivalio kokybės kriterijus atitinkančių kolekcijų. Renginyje buvo pristatyti kūrėjų iš Gargždų, Šiaulių, Klaipėdos, Kalvarijos, Klaipėdos rajono, Joniškio, Plungės, Telšių, Vilniaus ir Palangos darbai. Pirmos vietos nugalėtojai Augustei Zukaitei buvo suteikta galimybė savo kolekciją Difusija/Omosas pristatyti lapkričio mėnesį vykusioje Klaipėdos Fashion Week.

Dalyvių anketos su eskizais bei kostiumų nuotraukomis priimamos iki birželio 5 d. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių