Quantcast

Pirmą kartą Klaipėdoje – didžiausias improvizacijos teatro „Kitas kampas“ šou

  • Teksto dydis:

Vienintelis profesionalus improvizacijos teatras Lietuvoje „Kitas kampas“ žiūrovams ruošia malonių netikėtumų ir juoko kupiną dovaną. Didžiuosiuose šalies miestuose nugriaudės „Naujametinė Gero juoko dozė“, kuri įspūdingai pradėjo naujus metus „Compensa“ arenoje, Vilniuje, sausio 21 d. apsilankys Kaune, o sausio 22 d. pirmą kartą įvyks „Žvejų“ rūmuose, Klaipėdoje.

Grandioziškiausias metuose improvizacijų šou – iššūkis, kurį drąsiai pasitinka teatro „Kitas kampas“ aktoriai. „Čia pat kursime, sutiksime iššūkius, meistriškai improvizuosime ir kartu su žiūrovais žaisdami sukursime tai, kas yra unikalu: gyvenimą, dovanojantį šventę“, - apie tai, kas lauks žiūrovų prasitaria Audrius Bružas.

Sakoma, kad nauji metai – nauja pradžia. Teatro „Kitas kampas“ aktoriai kvies 2020-uosius metus pradėti naujai: su džiugesiu ir geriausiomis emocijomis, o, svarbiausia, besimėgaujant įkvėpiančia juoko doze! Improvizatoriai čia ir dabar, žiūrovų akivaizdoje kurs situacijas ir istorijas, jas vaidins neįprasčiausiais būdais, deklamuos spontaniškas eiles, atliks dainas ir ne tik – „Gero juoko dozės“ pasirodymuose įmanoma viskas, o iš anksto parengti scenarijai negalioja!

(D. Ščiukos nuotr.)

Scenoje gerą nuotaiką kurs jūsų pamilti improvizacijos meistrai Audrius Bružas, Kirilas Glušajevas, Martynas Nedzinskas, Balys Latėnas, Oskaras Vygonovskis bei Inga Šepetkaitė, o kartu su aktoriais pasirodys ir gerą atmosferą palaikys džiazo virtuozas, pianistas Dimitrij Golovanov bei specialiai naujametinei „Gero juoko dozei“ suburta muzikos grupė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių